Χρύσπα: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με το βάρος της - «Όταν ήμουν πιο μικρή...»

«Είχα φτάσει σε...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χρύσπα: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με το βάρος της - «Όταν ήμουν πιο μικρή...»

Η Χρύσπα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2, σε μία σπάνια συνέντευξή της, λίγο καιρό μετά το νέο επαγγελματικό της βήμα. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξοντωτικές δίαιτες, στον κεραυνοβόλο έρωτα με τον σύζυγό της, στα 11 χρόνια του γάμους τους αλλά και στην πορεία της στο τραγούδι.

Οι δηλώσεις της Χρύσπας

«Δεν έγινα τραγουδίστρια ούτε για τις πίστες ούτε για την λάμψη. Έγινα τραγουδίστρια για το τραγούδι. Στα 20, ναι, είχα επιτυχία αλλά το θέμα είναι πως όταν ήμουν 20 χρονών δεν ήξερα που πατάω και που βρίσκομαι με αποτέλεσμα να με αντιμετωπίζουν οι άλλοι σαν επαγγελματία αλλά εγώ να είμαι ερασιτέχνης. Γενικά απέφευγα να ακούω την δισκογραφία μου γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που τραγουδούσα», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσπα και πρόσθεσε:

«Όταν ήμουν πιο μικρή είχα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις επειδή έμπαινε στο μυαλό μου και από το περιβάλλον προκειμένου να αδυνατίσω. Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να είμαστε 20 κιλά, αλλά αυτό το λέω τώρα. Όταν ήμουν πιο μικρή δεν είχα το μυαλό να το σκεφτώ έτσι ούτε και την αυτοπεποίθηση για να βγω μπροστά».

«Με τον άνδρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και ναι πιστεύω σε αυτόν! Ήταν ανέκδοτο ότι εγώ θα παντρευτώ αλλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα» κατέληξε η τραγουδίστρια.

Οι δηλώσεις της Χρύσπας

Η Χρύσπα παραχώρησε συνέντευξη στον Θάνο Ξάνθο για το «Εγώ» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας μιας και έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα πριν από καιρό ενώ από την άλλη, αποκάλυψε για το αν έχει τύχει να δεχθεί κάποιο «χαστούκι» στον επαγγελματικό της χώρο.

Ένιωσες ποτέ υπερβολική έπαρση από την επιτυχία σου;

«Η αλήθεια είναι πως ήμουν πολύ μικρή όταν μου συνέβη αυτό. Πρέπει να το έχεις και λίγο μέσα σου για να το πάθεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Εγώ όσο γινόμουν αναγνωρίσιμη κι αναλάμβανα ευθύνες, ένιωθα και πιο υποχρεωμένη στο να γίνομαι καλύτερη. Δεν αναλωνόμουν στο να την "ψωνίσω"».

Έφαγες ποτέ κάποιο «χαστούκι» που σε προσγείωσε στην πραγματικότητα της δουλειάς;

«Βέβαια, πολλές φορές και κυρίως από συνεργάτες μου. Από ανθρώπους που τους επιλέγεις για να πορεύεστε μαζί, πολλές φορές μου έχει τύχει να απογοητευτώ ή να με «πουλήσουν». Γενικά υπάρχει στο χώρο μας αυτό το φαινόμενο. Παλιότερα επηρεαζόμουν πολύ από τέτοιες καταστάσεις, ενώ τώρα όχι.»