Στέφανος Δημουλάς: Η αποκάλυψη για το εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό με τον πατέρα του - «Αυτή η φωτογραφία...»

« Έλεγαν στον πατέρα μου “που θα στείλεις τον γιο σου στο Λονδίνο;” και απάντησε ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στέφανος Δημουλάς: Η αποκάλυψη για το εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό με τον πατέρα του - «Αυτή η φωτογραφία...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 ο Στέφανος Δημουλάς. Ο γνωστός χορευτής και κριτής του Dancing with the stars μίλησε για τη ζωή του στο Λονδίνο και τις σχέσεις με τους γονείς του, με τις δηλώσεις του να συγκινούν την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Οι δηλώσεις του Δημουλά

«Φεύγω από την Ελλάδα για το Λονδίνο χωρίς απωθημένα, δεν θέλω να έχω απωθημένα στη ζωή μου. Το Λονδίνο μού έμαθε πώς να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου ως επαγγελματία. Η αυτοαποδοχή μου δεν ήρθε από τη μια μέρα στην άλλη. Ο κόσμος με τα βλέμματα και τα λόγια με έκανε να αισθάνομαι περίεργα.

Να περπατάς στο δρόμο και να ακούς φράσεις που καταλήγουν σε βρισιές. Φυσικά και σε ένα μικρό παιδί, πάρα πολύ. Το μπούλινγκ το βιώνουμε όλοι. Έλεγαν στον πατέρα μου “που θα στείλεις τον γιο σου στο Λονδίνο;” και απάντησε ότι “ας γυρίσει όπως θέλει, εγώ θα τον αγαπώ”. Ήταν για περιοδικό του Λονδίνου και όταν επικοινώνησα με τη μητέρα μου της ζήτησα να μου δώσει τον μπαμπά στο τηλέφωνο. Του είπα πραγματικά αυτό που πίστευα και μου λέει: “Ωραία, θα το κάνουμε”.

Κλείσαμε εισιτήρια, ήρθε ο μπαμπάς στο Λονδίνο, και αυτή η φωτογραφία στο εξώφυλλο βγήκε μέσα σε ένα τέταρτο. Η φωτογραφία είναι κορνιζαρισμένη σε όλους τους τοίχους του σπιτιού και γκρέμισε και πολλούς τοίχους ανασφάλειας μέσα μου», αποκάλυψε ο Στέφανος Δημουλάς.

Η συγκινητική εξομολόγησή του

Στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε την Παρασκευή (19/11) ο Στέφανος Δημουλάς. Ο γνωστός χορευτής και κριτής του DWTS (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση πριν την πρεμιέρα) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποδοχή των γονιών του ως προς στις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

«Πιστεύω πως από μόνος μου θα μπορούσα να καταφέρω τα ίδια πράγματα, ίσως λίγο λιγότερα, που κατάφερα με την υποστήριξη των γονιών μου. Αναντίρρητα η υποστήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον παίζει αναντικατάστατο ρόλο και είμαι πολύ ευγνώμων και τυχερός που έχω δύο τόσο υπέροχες ψυχές δίπλα μου έστω και από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Όταν μεγάλωσα έκανα πολύ πιο ώριμες συζητήσεις μαζί τους και ειδικά με τον πατέρα μου. Όταν ο πατέρας γυρνάει και λέει στον γιο του, «εγώ όταν πηγαίνω στο δικαστήριο και κάποιος με ρωτάει αν φοβάμαι μήπως ο γιος μου πάρει άλλους δρόμους, που η Ελλάδα δεν τους υποστηρίζει τόσο όσο στο εξωτερικό, απαντώ ότι στα 25 πήγα και είπα στους γονείς μου ότι αγαπώ την Λούσι και αυτή θέλω να παντρευτώ. Έτσι και έρθει λοιπόν ο γιος μου και μου πει ότι αγαπάει τον Τζόνι ή τον Πάτρικ ή την Σταματίνα, εμένα αυτό θα μου αρκεί».

Και η φωτογράφιση που κάναμε ήταν συγκινητική γιατί ήταν πολύ αληθινή. Τεσσάρων ετών εγώ ζήτησα από τους γονείς μου να κάνω χορό. Το είδα στην τηλεόραση και ήθελα να το κάνω. Θεωρώ πως τους παραξένεψε λίγο γιατί κανείς στην οικογένεια δεν είχε ποτέ τέτοια προδιάθεση. Κατευθείαν με πήγαν και δεν μου δημιούργησαν κανένα θέμα και υπήρχαν άλλα δύο αγοράκια τότε στο μπαλέτο».