«Πότε έκανες έρωτα με τον Σάκη;» - Τεράστια αμηχανία με την ερώτηση της Καινούργιου στην Μαριαλένα

Άναυδοι όλοι στο πλατό του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πότε έκανες έρωτα με τον Σάκη;» - Τεράστια αμηχανία με την ερώτηση της Καινούργιου στην Μαριαλένα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/2 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Με αφορμή, ωστόσο, μια συνέντευξη που προβλήθηκε με τον Μαύρικιο Μαυρικίου να βρίσκεται για πεντικιούρ μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ αδιάκριτη ερώτηση στην πρώην παίκτρια του Survivor 4.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε αρχικά την επιθυμία της να βρει και εκείνη έναν άντρα να την πηγαίνει για πεντικιούρ και να της κρατάει το χέρι. Αμέσως μετά, λοιπόν, ρώτησε την Μαριαλένα πότε έκανε έρωτα με τον Σάκη Κατσούλη μετά την επανασύνδεσή τους.

Φυσικά, επικράτησε τεράστια αμηχανία, με την αθλήτρια να τονίζει πως μέσα στο παιχνίδι δεν έγινε τίποτα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην πλαστική που είχε κάνει λίγο πριν μπει στο παιχνίδι.

Η ερώτηση της Καινούργιου στην Ρουμελιώτη για τον Κατσούλη

Οι δηλώσεις Ρουμελιώτη - Κατσούλη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Το πρωί της Τρίτης 11/01 ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Οι δυο τους έγιναν στο ευρύ κοινό γνωστοί μέσα από την συμμετοχή τους στο Survivor 4.

Μπορεί τότε οι δυο τους να ήταν χωρισμένοι αλλά πλέον όπως φαίνεται είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ μιας και είναι και πάλι σε σχέση.

«Είμαστε περίπου έναν χρόνο, σε έναν μήνα κλείνουμε, τον Φεβρουάριο, 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Έχουμε κάνει τα πάντα μαζί. Έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα, πήγαμε στην άλλη άκρη του κόσμου» παραδέχθηκε με χαμόγελο ο νικητής του προηγούμενου Survivor. Μα φαίνεται ότι τα έχουμε, δεν χρειάζεται να… Απλά δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλα.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι, έχει φανεί από τις πράξεις μας. Βγήκαμε από το παιχνίδι, αφήσαμε τον χρόνο να εξελιχθεί. Από τη στιγμή που την ανεβάζω στο σπίτι που μένουμε μαζί ή πηγαίνουμε διακοπές και μένουμε στο ίδιο δωμάτιο, δεν χρειάζεται ταμπέλα για να πούμε κάτι παραπάνω.»