Γιώργος Θεοφάνους: Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο...» - Τι αποκάλυψε;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Θεοφάνους: Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο...» - Τι αποκάλυψε;

Το μεσημέρι της Πέμπτης 3/02 ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν καλεσμένο στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση στο X-Factor, την εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα» ενώ από την άλλη αποκάλυψε για το αν θα έγραφε τραγούδι στον Νίκο Μουτσινά. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει και μια αποκάλυψη για τις σχέσεις που έχει με τον πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους

«Ο στόχος μου δεν είναι να διαγράψω το X-Factor ή το Voice, δεν πάω να κάνω talent show, αλλά πραγματικά υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά εκεί έξω, τα οποία δεν έχουν άλλο τρόπο από το Internet να ανεβάσουν κάτι. Τσιμπάω παιδιά από το Tik Tok, μου στέλνουν στο Instagram, και διαλέγω πάντα έναν κάθε εβδομάδα.

Αναφερόμενος στα νούμερα της εκπομπής τα οποία διαφέρουν σε σχέση με την ανταπόκριση του κόσμου, ο συνθέτης μίλησε και για τον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο χαρακτήρισε «τηλεοπτικό μέντορα».

«Θέλω να πω ένα...» - Η αναφορά του στην Κατερίνα Καινούργιου που την συγκίνησε

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους το πρωί της Τετάρτης 2/2. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη συμμετάσχει φέτος στο X-Factor (δείτε εδώ την κριτική επιτροπή) αλλά έστειλε κι ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου που την συγκίνησε αρκετά.

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα, όχι την Καινούργιου, τον άνθρωπο Κατερίνα, όχι την παρουσιάστρια, την άλλη. Τον άνθρωπο που είναι ευαίσθητος. Την παρακολούθησα αυτές τις μέρες και συνειδητοποίησα ότι ναι, η τηλεόραση μπορεί να είναι αληθινή και πραγματική. Και τη χάρηκα πάρα πολύ».

Η παρουσιάστρια με την σειρά της είπε: «Δηλαδή καταλαβαίνει κάποιες φορές που μπορεί εγώ να μην είμαι καλά και μου στέλνει τόσο υπέροχα μηνύματα που ενεργειακά και οι συμβουλές του με βοηθούν πάρα πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον έχω πολύ ψηλά».