Γιώργος Κωνσταντίνου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του - «Η μητέρα μου τον έδιωξε μετά τον γάμο»

«Έζησα μόνο με την μητέρα μου όλη μου τη ζωή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Κωνσταντίνου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του - «Η μητέρα μου τον έδιωξε μετά τον γάμο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος αποκάλυψε μεταξύ άλλων για το πως και πότε παντρεύτηκαν οι γονείς τους αλλά και το τι ακολούθησε αργότερα μετά από τον γάμο τους. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αποκαλύψεις για την οικογένειά του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Κωνσταντίνου

«Ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν νήπιο ακόμα. Έζησα μόνο με την μητέρα μου όλη μου τη ζωή. Κάποια στιγμή που άρχισα να πετυχαίνω σε αυτό το πράγμα που έκανα, μπήκα και στην τηλεόραση, εμφανίστηκε ο πατέρας μου. Ξεκίνησα εγώ να τον βοηθάω.

Η μητέρα μου, όταν βρήκε την ευκαιρία, του λέει: «Κοίταξε να δεις κάτι, εάν θες να συνεχίσει ο γιος μου να σε βοηθάει, θα με παντρευτείς». Δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, ήμουν νόθο. Εγώ ήμουν 23 χρονών. Πήγαν και παντρεύτηκαν.

Γύρισαν στο σπίτι και λέει ο πατέρας μου «Τώρα είμαι ο πάτερ φαμίλιας και θα κάνω και κουμάντο και στα οικονομικά». Του ανοίγει την πόρτα η μητέρα μου και του λέει τώρα πέρασε έξω».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου "άδειασε" την ελληνική τηλεόραση - «Δεν οδηγεί σε καριέρα, δεν έχει γερά θεμέλια»

Στην εκπομπή «Breakfast at Star» μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου από τα παρασκήνια της παράστασης Παγίδα, όπου πρωταγωνιστεί. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφερθεί και στο ελληνικό #metoo. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε σήμερα 21/10 πως:

«Βεβαίως και έχω σκεφτεί να αποσυρθώ από το θέατρο. Όταν πεθάνω. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο εκτός και αν με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Τα νέα παιδιά δεν θα πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν οδηγεί σε καριέρα, δεν έχει γερά θεμέλια. Ένα σίριαλ αρχίζει και τελειώνει. Εμείς όλοι ξεκινήσαμε από το θέατρο, ριζώσαμε εκεί και τα θεμέλια μας είναι πάρα πολύ γερά. Γι’ αυτό υπάρχουμε ακόμα».