«Έβαλα τα κλάματα...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έβαλα τα κλάματα...»  - Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν» όπου μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του, όπου ξέσπασε σε κλάματα. Από την άλλη, ο ίδιος είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και για τον χωρισμό του.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν, κατόπιν παράκλησης της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, συναντήθηκα στο ογκολογικό νοσοκομείο παίδων – ΕΛΠΙΔΑ με μία κοπέλα 16 ετών που είχε ζητήσει να την επισκεφτώ! Επρόκειτο για ένα οπτικά πανέμορφο πλάσμα, παρά τις χημειοθεραπείες που είχε υποστεί, αλλά κυρίως για ένα κορίτσι με ισχυρή ιδιοσυγκρασία και γενναία καρδιά.

Μου είπε ότι οι σειρές μου, που βλέπει κάθε μέρα στην τηλεόραση, είναι τα μόνα πράγματα που μπορούν να την κάνουν να γελάει. Και επιπλέον το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» είναι το δεύτερο πράγμα που την κάνει να δακρύζει. Το πρώτο είναι όταν αναλογίζεται τη μοίρα της. Φεύγοντας, μπήκα στην πρώτη τουαλέτα που βρήκα μπροστά μου κι έβαλα τα κλάματα.

Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του ο Χάρης Ρώμας - Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την επί 10 χρόνια σχέση του καθώς και στον νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή του.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ηθοποιός, με τη νέα του σχέση έχουν ήδη κάνει το επόμενο βήμα και συζούν.

«Ήρθαμε σε διάσταση μεγάλη. Εγώ έχω κάποιες αρχές λόγω του ότι έχω σπουδάσει και ιατρική. Εγώ δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό πια, γιατί συνεχίσαμε και τις ζωές μας. Έχω καινούρια σχέση. Για μένα το εμβόλιο άνοιξε ένα χάσμα -10 χρόνια ήμασταν μαζί- το οποίο δεν θες να δεις.

Όταν γιγαντώνονται τα πράγματα που δεν μας αρέσουν σε κάποιον, αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια μεγάλη διάσταση. Δεν μπόρεσα να πείσω ιατρικά ότι αυτό είναι το σωστό και αυτό με σόκαρε.

Έτυχε η νέα σχέση. Θα δούμε πόσο θα πάει στην πορεία. Μένουμε και μαζί», είπε χαρακτηριστικά.