Περικλής Κονδυλατός: Το άγνωστο περιστατικό στο σπίτι της Άννας Βίσση - "Ήμουν ντίρλα όταν..."

"Είχα ψαρώσει πάρα πολύ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Περικλής Κονδυλατός: Το άγνωστο περιστατικό στο σπίτι της Άννας Βίσση -

Είναι εκκεντρικός, είναι γεμάτος θετική ενέργεια και μας φτιάχνει πάντα την διάθεση όταν τον ακούμε. Ο διάσημος σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, εξιστορεί στην κάμερα του Mega Καλημέρα, και μας προσφέρει αύθονο γέλιο!

Μιλάει μπροστά στις κάμερες για διάφορες εμπειρίες της ζωής του όπως το Survivor, καθώς θυμάται την πρώτη φορά που πήγε σπίτι της Άννας Βίσση, και επειδή ήταν πολύ αγχωμένος ήπιε με αποτέλεσμα να πάει μεθυσμένος! Η γνωστή τραγουδίστρια επιλέγει πολύ συχνά δημιουργίες του Περικλή Κονδυλάτου, και έχουν δημιουργήσει μια πολύ ωραία φιλική σχέση.

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου

“Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ ότι θα πάω στο σπίτι της Άννας Βίσση”.

«Με την Άννα Βίσση είχα ψαρώσει πάρα πολύ. Όταν πήγα σπίτι της είχα πάρα πολύ τρακ και είχα πιει ένα ποτέ. Δεν της το είχα πει αυτό. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ ότι θα πάω στο σπίτι της Άννας Βίσση. Ήμουν ντίρλα».

Ο Περικλής Κονδυλάτος σχολιάζει το Survivor 5

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο σχολιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor 5 και σχολίασε την σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, ειδικά μετά τα φιλιά τους στην πισίνα του στίβου μάχης.

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, στη θάλασσα νιώθω να ξαναγεννιέμαι. Είμαι λάτρης της Καμπάλα, το νερό είναι ιερό, διαβάζω προσευχές εξαγνισμού. Νοσταλγώ στιγμές από το Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Στο Survivor βρήκα μια νέα οικογένεια το ίδιο τζαζ με την δική μου. Τα χρήματα από το παιχνίδι τα “έφαγα”», ανέφερε αρχικά.

«Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος, είναι ο Τριαντάφυλλος και οι άλλοι. Ο Τριαντάφυλλος δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός. Η πείνα φέρνει γκρίνια στο παιχνίδι. Μου φαίνεται περίεργο που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου».

Για Μυριέλλα και Κατσαούνη, απάντησε: «Τι ωραίο είναι να πας εκεί, να τραβάς αυτό το λούκι και να ερωτευτείς… Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο, δεν μου έχει συμβεί».