"Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον ΣΚΑΪ: Οι νέες μπηχτές και η κακή συνεργασία

«Εγώ ξέρω ότι σέβομαι τα κανάλια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να ρίξει τα "καρφιά" του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής 4/02 καθώς αναφέρθηκε για την κακή τους συνεργασία.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή μίλησε για τη δική του εμπειρία και συνεργασία με το κανάλι.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Ξέρω έναν που δεν τον θέλει ένα κανάλι αλλά δεν θέλει κι αυτός. Εμένα. Με είχαν εκεί και με δυσκολεύανε, σε ναρκοπαίδιο, ένιωσα ένα είδος γλάστρας. Δεν θυμάσαι τι έγινε εκεί πέρα;

Τι σκαλέτα την μάθαινα από τον ταξιτζή. Μια μέρα με πάει ένας ταξιτζής και μου είπε τι θα γίνει. Πάω εκεί πέρα και λέω "το ήξερα ότι θα γίνει γιατί μου το είπε ο ταξιτζής. Είναι τεράστια κουβέντα, την έχουμε κάνει και πέρσυ λίγο.

Εγώ ξέρω ότι σέβομαι τα κανάλια, αυτά κάνουν τις εκπομπές και προτρέπω τα κανάλια να κάνουν πολύ καλές εκπομπές γιατί είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας».

Η εξομολόγηση για τον χαμό της συντρόφου του - «Δεν συνειδητοποιεί ο...»

Την πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του αδικοχαμένου Πάνου Νάτση - δείτε εδώ το συγκινητικό τελευταίο αντίο στο ηθοποιό - σχολίασαν, το πρωί της Παρασκευής 4/2, η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της, στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τότε, μετα την προβολή του σχετικού βίντεο θέλησε να πει κάποια λόγια στην σύντροφό του Διονυσία και να την συμπονέσει, καθώς έχει βιώσει και ο ίδιος κάτι αντίστοιχο.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον θάνατο της συντρόφου του

«Χαρά στο κουράγιο της… Πώς καταφέρνει και αρθρώνει λέξη. Μπράβο της… Αυτό το πράγμα μπορεί να σε πάρει και να έχουμε διπλό θάνατο. Μανάδες δεν έχουν συνέλθει στη ζωή όταν χάνουν τα παιδιά τους. Επειδή έχω χάσει και εγώ σύντροφο μου σε νεαρή ηλικία, την Εύη παιδιά είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν συνειδητοποιεί ο εγκέφαλος, όταν είναι έτσι απότομο», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.