Με ζαλάδες στο Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου - «Για να δείτε πόσο...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ζαλάδες στο Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου - «Για να δείτε πόσο...»

Μία μικρή αδιαθεσία αισθάνθηκε το πρωί της Παρασκευής (4/2) στην εκπομπή Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε ζαλάδες και έτσι η Κατερίνα Λένη της έφτιαξε έναν χυμό πορτοκάλι για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Μπορεί το θαυματουργό ρόφημα της Κατερίνας Καινούργιου να είναι άλλο (δείτε το εδώ), ωστόσο σήμερα ο χυμός πορτοκάλι ήταν ιδανικός για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τις ζαλάδες της

«Για να δείτε πόσο καλή είναι η Κατερίνα. Της είπα ότι ζαλίζομαι και μου έφτιαξε φυσικό χυμό πορτοκάλι και μου το διακόσμησε κιόλας.

Σ΄αγαπώ Κατερίνα, θέλω να σε παντρευτώ, θέλω να μείνουμε μαζί. Φαγητό θα μου έχει, θα μου κρατάει το χέρι στο πεντικιούρ, θα μου χτενίζει τα μαλλιά. Θα σε έχω βασίλισσα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την κατάψυξη ωαρίων

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά το απίστευτο ξέσπασμα της και τα κλάματα κατά του κοντρόλ της εκπομπής της, Super Κατερίνα, μίλησε on air για την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων που έχει ξεκινήσει με σκοπό να αποκτήσει κάποια στιγμή τα δικά της παιδιά.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν κλείνει τα 37 χρόνια, έκανε αυτό το δώρο στον εαυτό της και αρκετές φορές έχει μιλήσει για το γεγονός με τους τηλεθεατές.

«Δεν κάνει να τρώω πολλή ζάχαρη και αλάτι τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν. Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση.

Μου λέει ο γιατρός ότι γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Οι γιατροί συνιστούν να το κάνεις μέχρι τα 35. Θα τα πω αναλυτικά».