«Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε» - Συγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τις φορές που κινδύνευσε η ζωή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου έβγαλε όπλο μέσα στο μπαρ επειδή τσακωθήκαμε» - Συγκλονίζει ο Γιάννης Στάνκογλου

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 4/2 ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία στο θέατρο, σε μερικές δουλειές που έκανε στο παρελθόν αλλά και για όλες τις φορές που κινδύνευσε η ζωή του, κυρίως στα νεανικά του χρόνια.

«Είδα άγρια πράγματα και όπλο μου έχουν βγάλει σε μπαρ νύχτα, επειδή τσακωθήκαμε. Έβγαινα και κάποιος πείραξε την κοπέλα ενός φίλου και τσακωθήκαμε και πήγε να γίνει φασαρία μέσα στο μπαρ. Κάποια στιγμή, κάποιος από άλλη παρέα έρχεται και όπως πάω να τον σπρώξω, πιάνει πάνω του και βλέπω ότι έχει όπλο».

Για το τροχαίο δυστύχημα του Πάνου Νάτση: «Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ που κατάφερα και γλίτωσα. Να και τώρα ο Πάνος Νάτσης το παιδί με τη μηχανή μόλις 31 ετών… Θέλω να πω ότι έχω κάνει στην ηλικία αυτή μέχρι τα 35, να έχω πιεί τρία ποτά και να πάρω τη μηχανή. Δεν έχεις τα ίδια αντανακλαστικά».

Οι δηλώσεις του Στάνκογλου

«Συνεχίζω την ψυχοθεραπεία»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου προβάλλεται από την συχνότητα του MEGA, παραχώρησε δηλώσεις ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός πως συνεχίζει να κάνει ψυχοθεραπεία. Μάλιστα, μίλησε και για την παράσταση «Killer Joe» που σκηνοθετεί.

Να τονίσουμε πως, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάτρου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τους βιασμούς.

«Συνεχίζω να κάνω ψυχοθεραπεία. Θεωρώ ότι ο καθένας με το δικό του τρόπο πρέπει να ψάχνει και να βρίσκει τον εσωτερικό του κόσμο. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά “Όρκος” στην ΕΡΤ. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη δουλειά».

«Τη σκηνοθεσία τη σκεφτόμουν ως κάτι που θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Δεν έλεγα όμως ότι θέλω να σκηνοθετήσω. Το έργο είναι πολύ δυνατό και με γοήτευσε. Ήθελε να αναδείξω όλα τα στοιχεία που θίγει, όπως την οικογένεια και την ενδοοικογενειακή βία».

«Η μαγειρική μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο διαλογισμός μου, με ξεκουράζει», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ σε ό,τι αφορά στα όνειρά του ο ίδιος ανέφερε ότι «ονειρεύομαι να πάρω το δίπλωμά μου και να κάνω ελεύθερη πτώση μόνος μου, τα ταξίδια, αλλά και να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν όμορφα».