Επανασύνδεση για Σοφία Καρβέλα και Θανάση Πανουργιά;

«Είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επανασύνδεση για Σοφία Καρβέλα και Θανάση Πανουργιά;

Διαζύγιο από τον σύζυγο και πατέρα των δυο παιδιών της, Θανάσης Πανουργιάς, ανακοίνωσε πως πήρε πριν μερικές μέρες η Σοφία Καρβέλα, μια είδηση που σόκαρε πολλούς.

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου 5/2, ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς είναι ξανά ζευγάρι και απλά πέρασαν μια κρίση.

Η αποκάλυψη για την επανασύνδεση Σοφίας Καρβέλα με Θανάση Πανουργιά

«Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο.

Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;» αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Το δημόσιο παράπονο για τον σύζυγο της και το σχόλιο της Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα, μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή εκτός δημοσιότητας, ωστόσο έχουμε δει αρκετές αναρτήσεις στο Instagram με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά.

Πρόσφατα, ωστόσο, η λεζάντα στην φωτογραφία που δημοσίευσε μας έκανε να γελάσουμε, καθώς διηγήθηκε μία ιστορία που τους συνέβη. Χαρακτηριστικά εξέφρασε μερικές παράπονα της.

«Ήθελε να με συνοδεύσει στο ραντεβού μου για μανικιούρ/πεντικιούρ. Είδε μερικές πολύ hot γυναίκες με αξιοζήλευτους γλουτούς στην πορεία. Με έβαλε να του αγοράσω ένα μπολ με acai. Του είπα ότι δε θα του άρεσε. Κατέληξε να τρώει το δικό μου, γιατί τελικά δεν του άρεσε το δικό του.

Ήταν βροντόφωνος και ενοχλητικός στο σαλόνι ομορφιάς, αλλά, επειδή είναι κάπως hot, κανείς δεν παραπονέθηκε. Είπε ότι έφευγε και έφυγε. Ένα σημάδι ανακούφισης, για όλους και εμένα μαζί. 5 λεπτά μετά τον πήρα τηλέφωνο για να του πω ‘γεια’ και να κάνουν ψιλή κουβέντα. Ίδια ιστορία για 16 χρόνια. Η αγάπη είναι περίεργη», έγραψε, μετά την εξομολόγηση της για τον κορωνοϊό.

Σοφία Καρβέλα σύζυγος

Μέχρι και η Άννα Βίσση μπήκε στη διαδικασία να αφήσει το σχόλιό της, αφού η ανάρτηση της ήταν χιουμοριστική για το γάμο τους.

«Τι θα έλεγες να σταματήσεις να κριτικάρεις ό,τι έρχεται με φυσικό τρόπο και ισχύει και για τις δύο πλευρές;», έγραψε.

Σοφία Καρβέλα Άννα Βίσση