Συγκινητικό το κλίμα στο Καλύτερα Δε Γίνεται - Βούρκωσαν Ναταλία Γερμανού και Εβελίνα Νικόλιζα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκινητικό το κλίμα στο Καλύτερα Δε Γίνεται - Βούρκωσαν Ναταλία Γερμανού και Εβελίνα Νικόλιζα

Στην σημερινή 5/2 εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παρουσιάστηκε το νέο τραγούδι της Εβελίνας Νικόλιζα σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού.

Το κομμάτι λέγεται «Σου λέω αλήθεια» και φυσικά προβλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της εκπομπής, με την Εβελίνα να σηκώνεται και να αγκαλιάζει συγκινημένη την Ναταλία Γερμανού, με την δεύτερη επίσης να είναι βουρκωμένη.

«Δεν φαντάζεστε πόσο συγκινητικό είναι για έναν άνθρωπο που γράφει να ακούει αυτά που έχει σκεφτεί τραγουδισμένα από μια φωνή που τα έχει αποδώσει 100 φορές καλύτερα από ό,τι τα σκεφτόμουνα. Αυτό το τραγούδι δεν είναι συρταριού είναι ολόφρεσκο, γράφτηκε για εκείνη» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Εβελίνα μάλιστα αποκάλυψε πως το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο καμένο σπίτι της οικογένειάς της ενώ πριν λίγο καιρό η ίδια μίλησε για την περιπέτεια που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή.

Το νέο τραγούδι της Εβελίνας Νικόλιζα σε στίχους Ναταλία Γερμανού

Νωρίτερα, η Ναταλία Γερμανού βούρκωσε με την απώλεια της μαμάς της Σίσσυς Χρηστίδου

Όπως και η Κατερίνα Καραβάτου έτσι και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να στείλει τα συλλυπητήριά της στη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε πως η αγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά τη μάχη που έδωσε.

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να στείλει τη δύναμή της στην Σίσσυ Χρηστίδου ενώ εξέφρασε και το πόσο δύσκολο είναι να χάνει κανείς τον γονιό του.

«Πριν ξεκινήσουμε την εκπομπή θέλω να μας επιτρέψετε όλους εμάς εδώ ως εκπομπή και εμένα προσωπικά να στείλουμε όλη μας την αγάπη και μια αγκαλιά έστω και μέσα από την τηλεόραση στη Σίσσυ Χρηστίδου. Στη συνάδελφο, στη φίλη, στο κορίτσι αυτό με το οποίο μαζί ξεκινήσαμε τα Σαββατοκύριακα μας το 2008, που βιώνει ένα μεγάλο ζόρι, μια μεγάλη απώλεια. Το να χάνεις το γονιό σου όταν ειδικά έχεις περάσει τόσους μήνες δίπλα του, κρατώντας του το χέρι.

Η Σίσσυ έχασε τη μαμά της πριν από λίγες ώρες και η Σίσσυ το κουβάλησε όλο αυτό πολύ γενναία, πολύ ηρωικά, με πολύ κουράγιο και έκανε μια εξαιρετικά συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση αποχαιρετώντας τη μητέρα της….Καλό παράδεισο στη μανούλα σου, να ξέρεις ότι είναι φύλακας άγγελος σου πια και δεν θα σε αφήσει λεπτό. Αυτά από εμάς και πραγματικά πολύ μεγάλη αγάπη γιατί εκτός από συνάδελφος είναι και φίλη», είπε η Ναταλία Γερμανού.