4 γενιές σε μια φωτογραφία - Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της

Με τις 3 γυναίκες της ζωής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
4 γενιές σε μια φωτογραφία - Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της

Σε μια πολύ συγκινητική και τρυφερή ανάρτηση προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ του Σαββάτου 5/2, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια μπορεί να τρέχει συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο πάντα αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την γιαγιά της, τη μαμά της και την κόρη της Αλεξάνδρα και την ίδια δείχνοντας τις τέσσερες γενιές γυναικών της οικογένειας της.

«4 γενιές» έγραψε κάτω από το instagram story της η παρουσιάστρια που πριν μερικές ώρες μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων.

Η συγκινητική φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της

Η συγκινητική φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με την οικογένειά της

«Η γιαγιά μου πάσχει από άνοια! Δεν...» - «Ράγισε» καρδιές με την ανάρτησή της

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (9/1) η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην γιαγιά της που πάσχει από άνοια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την γιαγιά της, η ιποία κρατά το βιβλίο που έγραψε η εγγονή της.

«Αυτή είναι η γιαγιούλα μου. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Η γιαγιά μου πάσχει από άνοια. Δεν έχει καταλάβει τα τελευταία χρόνια πως ζούμε μια πανδημία, αλλά θυμάται τι φορούσε ο παππούς μου στο πρώτο τους ραντεβού κ από που ψώνιζε υφάσματα στον Πειραιά όταν ήταν νέα. Με βλέπει λέει στο Πρωινό Καφέ , στον Αντ1, (με έβλεπε εκεί ακόμα κ όταν έκανα τα «μεσάνυχτα»,) αλλά ρωτάει πάντα τι κάνει ο Θοδωρής κ η Αλεξάνδρα. Της πήγα τις προάλλες το βιβλίο μου! Συγκινήθηκε, χωρίς όμως να καταλάβω αν νόμιζε πως ήμουν στο εξώφυλλο κάπου περιοδικού ή αν όντως ήξερε πως αυτό που κρατάει στα χέρια της το έχω γράψει εγώ. Δεν θα το διαβάσει ποτέ. Καμαρώνει όμως.

Το φιλάει. Είναι τρομακτική η φθορά που μπορεί φέρνει ο χρόνος στον άνθρωπο. Τρομακτική. Και παρά αυτή τη φθορά η γιαγιά μου ακόμα κ αν δεν περιμένει επισκέψεις, θα έχει περιποιημένο μανικιούρ, θα φοράει κοσμήματα, στέκα στα μαλλιά κ πέρλες. Γιατί ο χρόνος τελικά, το στυλ, την αξιοπρέπεια κ την ευπρέπεια του ανθρώπου δεν έχει βρει ακόμα τρόπο να τα αγγίζει. Η γιαγιά όταν της είχα δείξει αυτή τη φωτογραφία με είχε πει: ωραία είμαι, να τη δείξεις με το τηλέφωνο! Να τη λοιπόν!» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ενοχλήθηκε με ένα σχόλια που δέχτηκε.

Ελεονώρα Μελέτη ανάρτηση για την γιαγιά της