«Είναι απίστευτο, δεν μπορείς να το συλλάβεις» - Η αναφορά της Κατερίνας Βρανά στον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Ο πατέρας μου τον ήξερε πολύ καλύτερα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι απίστευτο, δεν μπορείς να το συλλάβεις» - Η αναφορά της Κατερίνας Βρανά στον θάνατο του Πάνου Νάτση

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 5/2 η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή stand up comedian μίλησε μεταξύ άλλων για τον εφιάλτη που πέρασε με την υγεία της αλλά και για την απώλεια του Πάνου Νάτση.

Η αναφορά της Βρανά στον θάνατο του Νάτση

«Γνώριζα τον Πάνο πολύ λίγο. Τους ξέρουμε ως το άλλο θεατρικό. Τους βλέπουμε κάθε Κυριακή αλλά είχα πολύ λίγα πάρε- δώσε μαζί του. Περιέργως, ο πατέρας μου τον ήξερε καλύτερα γιατί το “Γυναίκα χωρίς όνομα” που έπαιζε ο Πάνος γυρίζονταν μερικά σκηνικά στο σπίτι του πατέρα μου. Και ο πατέρας μου τον ήξερε πολύ καλύτερα.

Επειδή σε κάποια φάση ο “κορωνοϊός” χτύπησε την άλλη παράσταση, η Χρύσα Κλούβα από εμάς που κάνει την κακιά, αντικατέστησε την κοπέλα που είχε κορωνοϊό. Έπαιξε την αρραβωνιαστικιά του Πάνου και ήταν αυτός που την στήριξε πάρα πολύ. Έπρεπε να μάθε τον ρόλο σε μια ημέρα. Υπάρχει αυτή η σχέση των δύο θεατρικών. Ακόμη είναι απίστευτο, δεν μπορείς να το συλλάβεις», είπε η Κατερίνα Βρανά.

"Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες"

Η Κατερίνα Βρανά ήταν καλεσμένη το πρωί της Κυριακής (28/11) στην εκπομπή Dot και μέσα σε όλα μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της που την άφησε ανάπηρη.

«Πλέον έχω μεγαλύτερη αίσθηση πνευματικότητας. Δεν πιστεύω σε έναν Θεό αλλά όταν ξύπνησα από το κώμα κατάλαβα ότι είμαι μέρος ενός μεγαλύτερου πράγματος το οποίο είναι γεμάτο αγάπη. Είχα ήδη αυτοάνοσο στον έντερο και αγνόησα κάθε σημάδι. Δεν είχα πάει να το κοιτάξω. Το 2016 δεν έκατσα πάνω από δύο εβδομάδες. Έλεγα λίγο ακόμα, δεν πειράζει που έκανα εμετό κάθε δύο μέρες.

Όταν ξύπνησα από το κώμα και δεν μπορούσα να μιλήσω η οικογένειά μου πανηγύρισε. Όταν πήγα να πεθάνω έβλεπα ότι κάνω γιόγκα. Η πολιτική ορθότητα είναι ένα εργαλείο για να ανοίξει ένας διάλογος, δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αν πάρουμε τη δικιά μου περίπτωση, η σωστή λέξη για την κατάσταση μου είναι “ανάπηρος”. Επειδή όμως ισούται με το σακάτης δεν το λέμε. Η κακιά λέξη είναι το σακάτης.

Όταν κάνω αστείο για την αναπηρία μου είναι πολιτικά ορθό γιατί το κάνω εγώ για τον εαυτό μου. Προτίμησα να εμβολιαστώ γιατί ο Covid αφήνει κατάλοιπα. Και δεν θέλω άλλα! Πόσα πια! Όλο αυτό το “εμβολιαστές-αντιεμβολιαστές” αφήνει ξεκρέμαστους ανθρώπους σαν κι εμένα που δεν μπορούν να εμβολιαστούν και δεν μπορούν να πάνε πουθενά. Την πληρώνει ο πιο αδύναμος».