Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια του Survivor 4 - Έγινε θεία

Η φωτογραφία με το νεογέννητο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για πρώην παίκτρια του Survivor 4 - Έγινε θεία

Θεία για πρώτη φορά έγινε η πρώην παίκτρια του Survivor 4, Ελένη Χαμπέρη, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, η αδερφή της, Νίκη, έγινε μανούλα και όλη η οικογένεια φυσικά πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ελένη δημοσίευσε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του νεογέννητου, κρύβοντας φυσικά το προσωπάι του.

“Καινούργιο μέλος στη οικογένεια, Ευτυχία!» έγραψε χαρατηριστικά στο instastory της, κάνοντας παράλληλα ταγκ αδερφούλα της.

Να σημειώσουμε ότι η Ελένη Χαμπέρη πριν καιρό αποκάλυψε πως αν γίνει κάποια στιγμή Survivor all star, θα επιθυμούσε πολύ να συμμετάσχει.

Η φωτογραφία της Ελένης Χαμπέρη από το Survivor 4 με το ανιψάκι της

Έγινε θεία η Ελένη Χαμπέρη από το Survivor 4

Τι συνέβη με την Ελένη Χαμπέρη και τον πρώην σύντροφό της

Όσες παθούσες... ξέρουν! Είναι πολύ άσχημο μια σχέση να τελειώνει με ένα μήνυμα ή μέσα από ένα τηλέφωνο αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που το έχουν βιώσει! Αχ, μας έχουν φάει τα social media και η τεχνολογία. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας!

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr σας αποκάλυψε πως η Ελένη Χαμπέρη λίγο μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο χώρισε με τον αγαπημένο - κάποτε - σύντροφό της.

Η Ελένη είχε παρεξηγηθεί από κάποιους όσον αφορά τις σχέσεις που διατηρούσε στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κόρομι και στις πρώτες της δηλώσεις μετά το Survivor στην εκπομπή Love it θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα είχε αναφέρει:

"Με τον Κόρο επειδή ήμασταν στα ίδια χρώματα μας έλεγαν όλοι ότι ταιριάζουμε, πραγματικά όμως ήμασταν μόνο φίλοι. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει εκείνη τη μέρα. Το σκέφτηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει κάτι αλλά είχε πάρει θέση και είχα πει ότι δε τρέχει κάτι και ότι ο Κόρο είναι μόνο φίλος μου. Ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί για κάτι ο σύντροφός μου. Όταν του είπα ότι θα μπω στο Survivor δεν το πίστευε, υποτίθεται ότι χάρηκε αλλά σίγουρα τον στεναχώρησε".

Να που, όμως, τελικά τον στεναχώρησε! Η Ελένη το μεσημέρι της Παρασκευής πάλι στην εκπομπή Love it επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του χωρισμού λέγοντας πως "Ναι ισχύει, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι παραπάνω.".

Εγώ εννοείται πως έμαθα τι συνέβη και θα σας το πω γιατί... ξέρετε πως δεν μου αρέσει να κρατάω μυστικά!

Η αλήθεια είναι πως ο σύντροφός της στεναχωρήθηκε με όσα έβλεπε να διαδραματίζονται με εκείνη και τον Κόρομι αλλά δεν πίστεψε κιόλας πως κάτι συνέβη μεταξύ τους γιατί... ξέρει την Ελένη.

Πηγές μου αναφέρουν πως η αιτία χωρισμού ήταν άλλη. Η personal trainer γυρνώντας από τον Άγιο Δομίνικο προτίμησε να περάσει χρόνο με τους συμπαίκτες της κάνοντας κάποια μικρά τουρ στην Ελλάδα, και ο σύντροφός της θεώρησε πως τον κρατάει σε δεύτερη μοίρα. Κάτι που τον πλήγωσε πολύ. Η απόσταση, επίσης, τόσο καιρό στο Survivor έπαιξε σημαντικό ρόλο!

Η ίδια πηγή μου αναφέρει πως της είπε σε μήνυμα να μην πάει να τον βρει στην Σκόπελο που είναι σεζόν. Πως πήζει στην δουλειά και δεν θα έχει χρόνο. Αυτό ήταν το τελειωτικό. Γνωρίζω επίσης πως η Χαμπέρη πολύ έχει στεναχωρηθεί αλλά και τι να κάνει...

Μέχρι στιγμής ασχολείται πολύ με το insta δηλώνοντας χαρούμενη κι ευδιάθετη αλλά... μην πιστεύετε ποτέ όλα όσα βλέπετε στα social media...