«Δεν λέω ψέματα, ζορίστηκα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τις γέννες της στον αέρα του MEGA

«Η αγωνία μου ήταν ότι θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν λέω ψέματα, ζορίστηκα» - Η σπάνια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τις γέννες της στον αέρα του MEGA

Την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε αποκάλυψε για πρώτη φορά η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο», με αφορμή την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη για τις δυσκολίες της μητρότητας.

Η εξομολόγηση της Νικολέττας Ράλλη για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Όσες φορές έχω δει την Ελεονώρα να μιλάει για το θέμα της μητρότητας, είναι νομίζω η μοναδική γυναίκα που έχω ταυτιστεί απόλυτα. Λέω επιτέλους δεν είναι ιδέα μου! Αυτό το πένθος που περιγράφει η Ελεονώρα διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα.Επειδή και εγώ το ένιωσα αλλά με εμένα δεν είχε να κάνει με το πριν και το μετά, είχε να κάνει με μια αδιανόητη μαυρίλα, την οποία την ένιωσα από την πρώτη μέρα που ήμουν στο μαιευτήριο. Καταρχάς μετά πήγα σε ψυχίατρο. Άμα θες να πάρεις φάρμακα πας σε ψυχίατρο, όχι σε ψυχολόγο. Του λες τι νιώθω και πήρα φαρμακευτική βοήθεια. Όταν ξεκινάς να παίρνεις χάπια τα παίρνεις για πολύ καιρό…».

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν το μεσημέρι της Δευτέρας 7/3 με αφορμή τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας, μίλησε για όσα βίωσε εκείνη στις εγκυμοσύνες της, αναφέροτας πως η αγωνία της ήταν περισσότερο πριν γεννηθούν τα παιδιά της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή τις δηλώσεις της Ράλλη

«Μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο καλάθι. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Έκανα τέσσερα παιδιά και δεν λέω ψέματα, ζορίστηκα στην πορεία. Όταν τα παιδιά ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Σε αυτά ναι έχω πιεστεί, έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Στις γέννες μου, όμως, η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και θα πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γέννα δεν είχα τίποτα. Πραγματικά σας το λέω. Αισθανόμουν πιο ήρεμη γιατί είχα τη μητέρα μου πλάι μου, ήμουν οχυρωμένη. Τα ονειρευόμουν τα μωρά, τα περίμενα. Αυτό δεν το ένιωσα… Αλήθεια σας λέω, οι αγωνίες μου ήταν μέχρι να δω το μωρό» αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.