Οι δηλώσεις της Super Κικής για τη διαρροή ροζ βίντεο με το όνομά της: «Δυστυχώς δεν...»

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι δηλώσεις της Super Κικής για τη διαρροή ροζ βίντεο με το όνομά της: «Δυστυχώς δεν...»

Η super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με ένα revenge porn που έχει βγει στην επιφάνεια καθώς κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει χαρακτηριστικά πως δεν είναι η ίδια στο βίντεο αλλά μια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Έχει βγει ένα βίντεο που είναι μια κυρία και κάνει στοματικό σε ένα άλλο κύριο και νομίζετε πως είμαι εγώ, γιατί όντως μου μοιάζει πάρα πολύ το προφίλ.

Παιδιά ένα θα σας πω. Μακάρι να ήμουν εγώ και να είχα τέτοιο σώμα και ας με βλέπατε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τς@ντες. Μακάρι Παναγία μου. Δυστυχώς δεν είμαι εγώ, μη χαίρεστε». Από την άλλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ισπανία με αφορμή τα γυρίσματα που κάνει ο Τζέιμς Καφετζής για την ταξιδιωτική εκπομπή.

Η ανάρτηση της Super Κικής για το ροζ βίντεο

«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο...» - Η αιχμηρή απάντηση της Super Κικής στα σχόλια του παρουσιαστή

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Super Κική θέλησε να απαντήσει με εξαιρετικά αιχμηρό τρόπο στον Γιώργο Λιάγκα και στα σχόλια που έκανε το πρωί της Δευτέρας (24/1) για τους influencers.

Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το περιστατικό με την παρενόχληση στο ΑΠΘ. Όταν η συγκεκριμένη είδηση είχε μεταδοθεί στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του είχαν βάλει τα γέλια, κάτι που τους κόστισε σημαντικά. Το περιστατικό αυτό, σε συνδυασμό βέβαια με τα νούμερα τηλεθέασης είχαν οδηγήσει στο κόψιμο της εκπομπής.

«Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο! Ο Λιάγκας που τραβάνε μ....α στις πλάτες κοριτσιών και γελάει. Αλλά όσοι έχουν χ...νη τη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Super Κική.

Super Κική Λιάγκας