Η αποκάλυψη της Ανούς Χεριμιάν για την σχέση της με τον Διονύση Σαρακίνη - «Έχουμε χωρίσει...»

Τι είπαν οι πρώην παίκτες του MasterChef 5;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Ανούς Χεριμιάν για την σχέση της με τον Διονύση Σαρακίνη - «Έχουμε χωρίσει...»

Η Ανούς Χεριμιάν και ο Διονύσης Σαρακίνης είναι ένα ακόμα ζευγάρι το οποίο δημιουργήθηκε μέσα στο σπίτι του MasterChef και συνέχισε την κοινή του πορεία και μετά το τέλος του παιχνιδιού, αφού λίγο μετά τον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής οι δυο τους έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Το ζευγάρι μίλησε, το πρωί της Τρίτης 8/2, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, για τη σχέση του, για το αν σκέφτονται το γάμο, ενώ αποκάλυψαν μάλιστα ότι έχουν χωρίσει, αλλά μόνο για λίγα λεπτά.

Οι αποκαλύψεις της Ανούς Χεριμιάν και του Διονύση Σαρακίνη για την σχέση τους

«Η Πρωτοχρονιά με βρήκε με κορωνοϊό. Οι πρώτες ημέρες ήταν δύσκολες αλλά σπίτι και ξεκούραση. Ευτυχώς μαγείρευε ο Διονύσης και με πρόσεχε» είπε χαρακτηριστικά η Ανούς Χεριμιάν και συνέχισε:

«Έχουμε χωρίσει για μερικά λεπτά πάνω στον καβγά. Ούτε για ένα 24ωρο».

«Γίνεται ένα μπαμ πενταλέπτου και ok. Η συγκατοίκηση είναι δύσκολη», είπε ο Διονύσης Σαρακίνης, με την σύντροφό του να προσθέτει λίγο αργότερα:

«Να βιαστώ να παντρευτώ, να μην έχουμε κοινού στόχους και μετά να πρέπει να το διαλύσουμε αυτό, δεν υπάρχει λόγος. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, είμαστε ένα χρόνο και κάτι μαζί», ενώ ο Διονύσης Σαρακίνης είπε πως «είμαστε πολύ καλά, το ζούμε πολύ καλά. Θέλουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα, οπότε όπως τα φέρει».

Όσα είπε η Ανούς για τις φήμες χωρισμού από τον Διονύσιο

Πολλές ήταν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που ήθελαν την Ανούς Χεριμιάν και τον Διονύση Σαρακίνη μερικούς μήνες μετά το τέλος του MasterChef, να έχουν χωρίσει. Τις φήμες αυτές ξεκίνησαν οι ξεχωριστές αναρτήσεις που έκαναν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η μαγείρισσα λοιπόν, μετά τα όσα έχουν ακουστεί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να βάλει τέλος στα σχόλια που κυκλοφορούν.

«Θέλω να πω ότι το Instagram μας έχει χωρίσει πάρα πολλές φορές και έχουμε δείξει ότι τελικά δεν έχουμε χωρίσει. Είμαστε μαζί. Αυτά είναι λίγο αστεία. Εμείς τα βλέπουμε πλέον και γελάμε».

«Έξω από το σπίτι του MasterChef ήταν καλύτερα τα πράγματα γιατί ήμασταν και οι δύο ήρεμοι και ξέραμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής. » Άλλο το τι είναι ο Διονύσης μαζί μου και άλλο το τι είναι γενικά. Νομίζω ότι όλοι μας στις σχέσεις μας είμαστε πολύ διαφορετικοί. Δεν γίνεται να συμπεριφερόμαστε το ίδιο στην κοπέλα ή το αγόρι μας όπως στους φίλους ή τους γνωστούς μας. Μαζί μου φυσικά και είναι γλυκός ο Διονύσης, αλλιώς δεν θα ήμασταν μαζί. Δηλαδή αν ήταν βάρβαρος μαζί μου, δεν θα ήμασταν μαζί».

«Όταν βγήκα από το MasterChef και άκουσα ότι παίζει να με χτυπούσε… ο Χριστός και η Παναγία! Όχι, Θεέ μου, δεν ήταν ποτέ βάρβαρος».