Γιώργος Τράγκας: Στο "μικροσκόπιο" μπήκε η περιουσία του - Τι συνέβη;

Χωρισμένη στα δύο βρίσκεται η οικογένειά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Τράγκας: Στο

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Τράγκας καθώς "έχασε" την μάχη με τον κορωνοϊό. Από την άλλη, στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών βρίσκονται οι εταιρίες που φαίνεται πως ήταν δηλωμένα στα σπίτια του γνωστού δημοσιογράφου στην Γαλλία αλλά και στην Αμερική.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την νομιμότητα του πλούτου του. Μάλιστα, αναφέρθηκε πως η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα φαίνεται να έχει "σπάσει" σε δυο στρατόπεδα ανταλλάσσοντας εξώδικα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα

Ανατροπή στην διαθήκη του Γιώργου Τράγκα - «Υπάρχει περίπτωση τα ακίνητα να...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (28/1) ο Πάρις Κουρτζίδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, τονίζοντας πως υπάρχει περίπτωση τα ακίνητα που βρίσκονται στην περιουσία του να μην του ανήκουν.

«Εγώ δεν διαφωνώ στο αν πράγματι αυτή η περιουσία είναι του Γιώργου Τράγκα ότι είναι μια πολύ μεγάλη περιουσία. Ο ίδιος δεν έκρυβε ότι είναι εύπορος.

Σε κάθε περίπτωση αν αυτή η περιουσία είναι πλέον στα χέρια της οικογένειας, αν πράγματι αποτελεί τριβή μεταξύ της οικογένειας αλλά ακόμη και λιγότερη να είναι εγώ καλώ την οικογένεια να έρθει να συζητήσουμε για τη σύσταση ενός ιδρύματος στο όνομα του Γιώργου Τράγκα προκειμένου άνθρωποι να βοηθηθούν. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι δικά του γιατί αν και ήταν εύπορος δεν το είχε προσδιορίσει».