Καλό Μεσημεράκι: Η επική απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Βαλάντη

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η επική απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Βαλάντη

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης 8/02 θέλησε να κάνει ένα σχόλιο αναφορικά για τον Βαλάντη σχετικά με την εξήγηση που έδωσε για τη φράση που είχε πει στην Ευρυδίκη. Μάλιστα, εχθές ο γνωστός παρουσιαστής ξέσπασε φανερά.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι»

«Μην τα μπερδεύουμε όλα. Έτσι κι αλλιώς είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν πει οι Άγιοι Πατέρες που έχουν παρεξηγηθεί κάπως ρε παιδί μου. Είναι άλλη ερμηνεία. Ο Θεός μας αγαπάει όλους, δεν βάζει δοκιμασίες για να περάσουμε δύσκολα. Μην τα μεταφράζουμε όπως μας βολεύει. Δεν το κάνει αυτό, ηρεμήστε.

Από εκεί και πέρα, μια έκφραση, κάποια λόγια να τα πάρεις και να τα πεις κάπου αλλού σε κάποια συνθήκη, έχει μια σημασία γιατί αλλάζει. Εδώ το κομμάτι αυτό δεν έχει καμία σχέση. Δεν πιστεύω ότι λέει κάτι τέτοιο η εκκλησία.

Μιλάμε για έναν Θεό οποίος μας αγαπάει. Αν μιλάμε για έναν θεό, ο οποίος μας κουνάει το δάχτυλο, τότε μιλάμε για μια άλλη θρησκεία και δεν πιστεύω ότι είναι αυτή που συζητάμε αυτή τη στιγμή».

Ο Βαλάντης "έφαγε πόρτα" από τον Μουτσινά μετά την αποχώρηση του - Δεν θέλει ούτε να τον βλέπει

Ούτε να τον βλέπει τον Βαλάντη δεν θέλει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day δια στόματος Τίνας Μεσσαροπούλου. Ο παρουσιαστής ούτε κάλεσε, αλλά και ούτε πρόκειται να καλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος αρνείται να δεχθεί τον Βαλάντη καλεσμένο στο Καλό Μεσημεράκι, όπως καθιερωμένα πάνε όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος μάλιστα δεν είναι άλλος από την συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής μέσα στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως όπως συνηθίζεται όποιος αποχωρεί κάνει δηλώσεις μέσω Skype στο Love It και στη συνέχεια να πηγαίνει καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι. Ο Βαλάντης δεν έχει κάτι τίποτα από τα δυο, ενώ και στις δηλώσεις στις κάμερες στο αεροδρόμιο είπε μόνο δυο κουβέντες.