Happy Day: Η εκπομπή βγήκε στον αέρα και το ήξερε μόνο η Τσιμτσιλή - Έπιασε στα πράσα τους συνεργάτες της να...

«Είμαστε στον αέρα ή πλάκα κάνεις;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Η εκπομπή βγήκε στον αέρα και το ήξερε μόνο η Τσιμτσιλή - Έπιασε στα πράσα τους συνεργάτες της να...

Διαφορετική ήταν η σημερινή 9/1 έναρξη της εκπομπής Happy Day, αφού κανείς δεν ήταν στη θέση του. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθυστέρησε να πάει στο κανάλι με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα του σταθμού την χωρίς να πέσει το σήμα και την ώρα που η παρουσιάστρια έτρεχε στους διαδρόμους για να μπει στο πλατό.

Μάλιστα, όταν μπήκε τελικά, είδε πως κανείς από τους συνεργάτες της δεν καθόταν στο τραπέζι. Αντιθέτως χαλάρωναν στον καναπέ κουτσομπολεύοντας.

«Είμαστε στον αέρα ή πλάκα κάνεις;», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας βλέποντας την Σταματίνα Τσιμτσιλή (μετά την αποκάλυψη για τη γέννα της) και έτσι έπαθαν όλοι ένα σοκ. Το έσωσαν όμως, κάνοντας ασκήσεις θετικής ενέργειας.

Η αντίδραση της Τσιμτσιλή και των συνεργατών της

Τα συλλυπητήρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day

Πολύ δύσκολες ημέρες περνάει η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση πως έφυγε από τη ζωή της μαμάς της. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έδωσε το παρόν το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Χαμογέλα και Πάλια. Από την ημέρα λοιπόν της απώλειες της μητέρας της, όλη η showbiz βρίσκεται στο πλευρό της. Ανάμεσα τους και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μετά την δήλωση που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου η οποία πρόσφατα έχασε επίσης τη μαμά της, η παρουσιάστρια του Happy Day θέλησε να την συλλυπηθεί και δημόσια.

«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια στη Σίσσυ Χρηστίδου και την οικογένειά της για τον χαμό της μανούλας της. Τα είπαμε και κατ' ιδίαν. Της έστειλα κάποια πράγματα που ήθελα, γιατί ξέρω την αδυναμία που της είχε. Αλλά νομίζω πως το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε και συναδελφικά, είναι να το κάνουμε και στον αέρα για να της δείξουμε την αγάπη μας και ότι είμαστε δίπλα της. Καλό ταξίδι στη μανούλα της, θα τους προσέχει από ψηλά» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.