Ραμόνα Βλαντή: Τα ''αιχμηρά'' σχόλια για την Έλενα Παπαρίζου - «Πώς πάει έτσι με...»

Τι είπε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ραμόνα Βλαντή: Τα ''αιχμηρά'' σχόλια για την Έλενα Παπαρίζου - «Πώς πάει έτσι με...»

Η Ραμόνα Βλαντή, η οποία ξέσπασε πρόσφατα εναντίον της Βάνας Μπάρμπα, μίλησε στην καάμερα του «Mega Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης 9/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ίδια μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά της, τον φλογερό έρωτα που κατέληξε σε διαζύγιο, καθώς δεν δίστασε να κάνει κάποια καυστικά σχόλια για την εμφάνιση των διάσημων Ελληνίδων και των στιλιστικών τους επιλογών.

Από το στόχαστρο της δεν ξέφυγε ούτε η Έλενα Παπαρίζου.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή

«Με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα, ερωτεύτηκα και μετά από ένα χρόνο έμεινα έγκυος. Παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με δύο παιδιά. Όλοι με αγκάλιασαν στην Ελλάδα. Τα ρατσιστικά σχόλια τα γνώρισα μετά την τηλεόραση.

Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει. Της Έλενας Παπαρίζου της λείπει το κομμάτι του styling. Κάθε φορά που τη βλέπω λέω “τι φόρεσε πάλι; Πώς πάει έτσι με αυτά τα μαλλιά;”. Η Ισμήνη στο GNTM δεν μου έδωσε τίποτα, θα πήγαινα για κριτής αν με καλούσαν», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή, ενώ πρόσθεσε για την μητρότητα:

«Είμαι μια μαμά που είναι φίλη με τα παιδιά της, είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου».

Η Ραμόνα Βλαντή "άδειασε" και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - «Είναι κακοντυμένη δεν βλέπω τίποτα πάνω της...»

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, την Ραμόνα Βλαντή την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, στην εκπομπή «Style me Up» στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων η Ραμόνα Βλαντή παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου τα "έχωσε" κυριολεκτικά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αλλά και στην Μέγκι Ντρίο. Άραγε ποιος είναι ο λόγος;

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter.

Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο». Και τόνισε ότι βλέπει GNTM: «Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δεν βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».

Όσο για την Μέγκι Ντρίο είπε «Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ» Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά. Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου».