«Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά»

«Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να βάλει τα χρέη του σε μια σειρά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τετάρτης (9/2) ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ξεκαθαρίζοντας πως αν αθωωθεί θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, ενώ την ίδια στιγμή ένας γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως θα συγχωρούσε τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Ρωμανίδη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε.

Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του γιατί είναι καλλιτέχνης τεραστίων διαστάσεων. Την τελευταία χρονιά που παίζαμε μαζί το συζητούσε για τα χρέη του, τα οποία προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά. Είχε “ανοιχτές” τσέπες, ήταν πολύ δοτικό.

Δεν μου αρέσουν κάποιες συμπεριφορές στο χώρο. Θα προτιμούσα να φάω ένα χαστούκι, παρά την ψυχική βία. Όταν κάποιος έχει εξουσία, δεν ενδιαφέρεται ποιος είναι ο άλλος. Έχει στείλει 614 βιογραφικά σε σειρές που θα γίνουν του χρόνου, αλλά ακόμα δεν με έχει πάρει κανείς», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Η οριστική απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη - Μετά την δίκη δεν πρόκειται να...

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου ενώ από την άλλη ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως έχει πάρει μια οριστική απόφαση σχετικά με τον χώρο του θεάτρου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με το ελληνικό κίνημα #metoo αλλά και τις καταγγελίες που ήρθαν στην επιφάνεια, έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την υποκριτική, την σκηνοθεσία και την παραγωγή παραστάσεων. Η απόφαση είναι οριστική και την επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.