Eurovision 2022: Ποιο πρόσωπο έκπληξη φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο;

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Ποιο πρόσωπο έκπληξη φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο;

Η φετινή Eurovision 2022 αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή για άλλη μια χρονιά καθώς οι ετοιμασίες για τον μουσικό διαγωνισμό όπου αναμένεται να διεξαχθεί φέτος στο Τορίνο τις Ιταλίας είναι πυρετώδεις. Μάλιστα, τα γυρίσματα για το βίντεο της Ελληνικής αποστολής με την Αμάντα πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες - Δείτε εδώ.

Το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2022

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ανδρομάχη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice. Ωστόσο, μέχρι στιγμής φαίνεται να μην έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Ανδρομάχη - Eurovision 2022

Ανακοινώθηκε η σειρά που θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον μεγάλο ημιτελικό

Ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2022 όπου αναμένεται να διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας για 66η φορά, φαίνεται πως έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των fans όπου ανυπομονούν πως και πως να δούνε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Στον διαγωνισμό με το σύνθημα «The Sound Of Beauty», λαμβάνουν μέρος 41 χώρες, από τις οποίες οι 36 θα περάσουν από τους ημιτελικούς, ενώ η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία και η Ιταλία (διοργανώτρια χώρα) πάνε κατευθείαν στον τελικό.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα από live κλήρωση, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού της Eurovision στις 10 Μαΐου 2022.

Η σειρά που θα εμφανιστούν οι χώρες στην Eurovision

Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

1.Αλβανία
2.Λετονία
3.Ελβετία
4.Σλοβενία
5.Βουλγαρία
6.Μολδαβία
7.Ουκρανία
8.Λιθουανία
9.Ολλανδία
10.Νορβηγία
11.Ρωσία
12.Πορτογαλία
13.Δανία
14.Αρμενία
15.Αυστρία
16.Κροατία
17.Ισλανδία
18.Ελλάδα

Β’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

1.Αυστραλία
2.Γεωργία
3.Κύπρος
4.Σερβία
5.Φινλανδία
6.Αζερμπαϊτζάν
7.Άγιος Μαρίνος
8.Ισραήλ
9.Μάλτα
10.Μαυροβούνιο
11.Ρουμανία