Η Τζένη Θεωνά ξεκαθαρίζει για την εκπομπή της στην ΕΡΤ - «Συνέβησαν πολλά..»

«Δημιουργήθηκαν κάποιες κωλυσιεργίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Η Τζένη Θεωνά ξεκαθαρίζει για την εκπομπή της στην ΕΡΤ - «Συνέβησαν πολλά..»

Την Τζένη Θεωνά, σύζυγο του Δήμου Αναστασιάδη είδαμε σε πολύ πρόσφατες δηλώσεις, που έκανε στην εκπομπή mega ΚΑΛΗΜΕΡΑ, για όσα συζητώνται γύρω από το όνομά της και την ΕΡΤ.

Η πολύ όμορφη μανούλα μας έχει καταπλήξει όλους με το πόσο δοτική στον μικρό της γιό είναι αλλά και με το ότι συνεχίζει να είναι ενεργή σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της! Στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», τη βλέπουμε να σκίζει καθώς και στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει. Λόγω λοιπόν του φόρτου εργασίας και των πολλών υποχρεώσεων αναγκάζεται να παίρνει στα γυρίσματα και τον μικρούλη της (δείτε εδώ φωτογραφία με τον μικρό στο γύρισμα).

Αντιλαμβάνεται έτσι κανείς πως η Τζένη Θεωνά είναι πολυάσχολη και καλείται να είναι συνεπής σε πολλούς ρόλους. Για τον λόγο αυτό, οι συζητήσεις γύρω από το όνομα της και την παρουσίαση εκπομπής στη ΕΡΤ, θα μπορούσε να μοιάζει με τρελό όνειρο για εκείνη. Πόσα να κάνει πια άλλωστε;

Η απάντησή της Τζένης Θεωνά για την αναβολή παρουσίασης εκπομπής στην Ερτ

«Με την εκπομπή της ΕΡΤ συνέβησαν πολλά. Οφείλω να πω ότι επειδή το πρόγραμμά μου ήταν πάρα πολύ πιεσμένο κι εγώ δεν προσπάθησα να διεκδικήσω κάτι τη στιγμή που οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές κι επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες κωλυσιεργίες, ότι είναι καλύτερο τώρα που ολοκληρώνω σιγά σιγά κι εγώ τη δημιουργική εργασία μου αυτή τη σεζόν, να το δούμε του χρόνου και εάν και εφόσον».

«Η παρουσίαση είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και το αγαπώ και θέλω να το κάνω, όμως επειδή κατά βάση είμαι ηθοποιός και δουλεύω πολύ, το θέλω αλλά μπορώ και να περιμένω, αν προκύψει με τον τρόπο που επιθυμώ»

Τι δηλώνει η Τζένη Θεωνά για τη βάφτιση του γιού της - «Το παιδί μου θα πάει μόνο του στον ποταμό να βαφτιστεί»

«Το παιδί μου σε λίγο θα πάει μόνο του στον ποταμό, θα διαλέξει και άλλο όνομα, θα μπει, θα βγει… Δεν ξέρω τώρα αν μπορούμε να μιλάμε για βάφτιση, είναι δυόμισι χρονών. Μπορεί όμως, δεν το αποκλείω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάναμε ένα μυστήριο για να γιορτάσουμε αυτό το πλάσμα το μαγικό και να μας ευχηθούν και να του ευχηθούμε.

Ήταν και τα πρώτα του γενέθλια στην καραντίνα, ήταν και τα δεύτερα σε στενό κύκλο. Θα το ήθελα πάρα πολύ», λέει η Τζένη Θεωνά, μετά ξαφνική αναβολή του γάμου της με τον Δήμο Αναστασιάδη.