Ελεονώρα Μελέτη: Αγνώριστη πριν 17 χρόνια - Η φωτογραφία όλο ρετούς

2005… από τις πρώτες φωτογραφίσεις για τον πρωινό καφέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελεονώρα Μελέτη: Αγνώριστη πριν 17 χρόνια - Η φωτογραφία όλο ρετούς

Η όμορφη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, συχνά μας ξαφνιάζει με τις throwback φωτογραφίες της. Σε γενικές γραμμές είναι μια γυναίκα, που αφήνεται άβαφη και επιμελώς ατημέλητη, αυτή τη φορά όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία από το 2005, φουλ περιποιημένη με ένα ελαφρύ ρετούς!

Η παρουσιάστρια και πλέον μαμά, δεν είναι από εκείνες τις γυναίκες, που αντιστέκονται στο χρόνο με κάθε τρόπο. Έχει βρει το νόημα σε άλλα πράγματα, όπως η δουλειά και η οικογένεια της, με αποτέλεσμα να επικεντρώνεται σε αυτά! Ασφαλώς στην εκπομπή MEGA Καλημέρα είναι πάντα κομψή και εντυπωσιακή με τις επιλογές της, στη έξω ζωή όμως θα τη δει κανείς με φόρμες και αθλητικά.

Με ένα post στο Instagram μας έδειξε τον εαυτό της 17 χρόνια πριν σε μια φωτογράφιση από τον Πρωινό Καφέ, πολύ όμορφη σίγουρα αλλά με ένα ελαφρύ ρετούς, το οποίο και ειρωνεύεται η ίδια! Για την Ελεονώρα είναι σύνηθες να ανεβάζει φωτογραφίες του πριν και του τώρα, καθώς πρόσφατα μας έδειξε μια οικογενειακή φωτογραφία με όλες τις γυναίκες της ζωής της (δείτε εδώ 4 γενιές από την οικογένειά της, κόρη, μαμά,γιαγιά).

Η φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη από το 2005 και τα σχόλια για τον εαυτό της

2005… από τις πρώτες φωτογραφίσεις για τον πρωινό καφέ… είμαι τόσο «ψάρι», τόσο άπειρη κ καινούργια που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα πως το καλό μου το προφίλ είναι το δεξί, κ ποζάρω με το λάθος. Λεπτό φρύδι, ήταν της μόδας τότε, ευτυχώς Παναγία μου ξάνα μάκραιναν οι τρίχες μου κ τώρα έχω καμία 10αρια χρόνια να τα βγάλω, τη μύτη τη κόβω λίγο ρετουσαρισμένη ( μη πω κ πολύ) άλλα σας το ορκίζομαι δεν το έκανα εγώ, ο φωτογράφος το έκανε! Τα χρόνια περνάνε παιδιά, κ οι φωτογραφίες, σε ένα μπουφέ της γιαγιάς, σε μια σιφονίερα στολισμένη με σεμεδάκια κ μπιμπελό άλλης εποχής , μένουν εκεί, να μας το θυμίζουν…

Eκτός Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη - Η ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπής

Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε η εκπομπή Mega Καλημέρα, αφού η παρουσιάστρια από σήμερα και για λίγες ημέρες θα βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα, καθώς νοσεί για δεύτερη φορά με κορωνοϊό.

Η αγαπημένη Ελεονώρα λοιπόν, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή μέσω skype από το σπίτι της και αποκάλυψε ποια συμπτώματα την ταλαιπωρούν και πως περνάει τον ιό, αφού την πρώτη φορά πέρασε πολύ δύσκολα.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega Καλημέρα

«Καλημέρα σας! Πώς είστε αγαπημένα μου φιλαράκια και αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Σήμερα θα σας υποδεχτώ από το σπίτι μου γιατί δύο στα δύο. Είμαι δεύτερη φορά θετική στον κορονοϊό και πρέπει να τηρήσουμε το πρωτόκολλο. Το περνάω πολύ ήπια. Εκτός από μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε μαζί», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.