Η σπάνια εξομολόγηση της Πηνελόπη Πιτσούλη - «Ο άντρας μου με έκανε ηθοποιό»

«Θα σου το χρωστάω για όλη μου τη ζωή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η σπάνια εξομολόγηση της Πηνελόπη Πιτσούλη - «Ο άντρας μου με έκανε ηθοποιό»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 11/02 στην εκπομπή «Ελένη» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της ως ηθοποιός ενώ από την άλλη μίλησε και για τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιώργο Χασάπογλου.

Μάλιστα, η ίδια είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο στον χώρο του θεάτρου το οποίο έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με το κίνημα #metoo αλλά και με τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Οι δηλώσεις της Ελένης Πιτσούλη

«Δεν είμαι άνθρωπος ούτε των υποχωρήσεων ούτε κλαψιάρα. Αγαπώ τη ζωή μέσα από την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι όρθια, γερή και δυνατή για να χαίρονται τα παιδιά μου, να μη γίνω βάρος στα παιδιά μου και να δουλεύω.

Του είπα “Γιωργάκη, θα σου το χρωστάω για όλη μου τη ζωή, γιατί με έκανες ηθοποιό”. Μου απάντησε: “Δεν σε έκανα, είσαι ηθοποιός, είσαι ταλεντάρα! Δεν είναι μόνο να αγαπάς όποιον έχεις δίπλα σου, αλλά και να τον θαυμάζεις.»

«Ο άνδρας μου με σκεπάζει όταν κοιμάμαι για να δει αν είμαι ζωντανή»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Όταν είδα τον άντρα μου πρώτη φορά τον ρώτησα πού μπορώ να βρω τον κ. Χασάπογλου και μου απάντησε “αν σου πω θα με παντρευτείς;”. Και ήρθε την επόμενη μέρα στο σπίτι μου. Η μάνα μου ήταν έξαλλη. Ο Γιωργάκης μου έχει ένα μεγάλο ελάττωμα ακόμα. Επειδή γράφει μέχρι αργά και εγώ πέφτω νωρίς, όταν κοιμάμαι έρχεται και με σκεπάζει για να δει αν είμαι ζωντανή, μην του πάθω τίποτα» είπε για τη γνωριμία τους και την κοινή τους ζωή.

«Ο άντρας μου με σπούδασε, με έστειλε στη δραματική σχολή. Και ξέρει να αγαπάει κι αυτό το εισπράττεις ακόμα κι αν είσαι στρίγγλα σαν εμένα» είπε.

«Απέκτησα την κόρη μου μετά από τρεις αποβολές. Εγώ δεν είχα δει από κοντά μωρό όχι να το αναλάβω εγώ. Πάθαμε και οι δύο πανικό» αποκάλυψε.

«Έχω πέντε εγγόνια. Είναι καλά παιδιά με καλούς γονείς. Η εγγονή μου η μεγάλη που είναι στο Καποδιστριακό σπουδάζει Θεατρολογία, μπορεί να γίνει ηθοποιός. Δεν ξέρω να σου πω αν θα ήθελα να γίνει γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία. Υπάρχουν κλίκες. Έχουν όλοι αυτούς που χρησιμοποιούν πάντα. Δεν κατηγορώ κανένα».

Ενώ, μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου.