Τι Λες Τώρα: Τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα ο Αλέξης Κούγιας - «Άντε με τον...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Τι Λες Τώρα: Τους έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα ο Αλέξης Κούγιας - «Άντε με τον...»

Στην εκπομπή Τι Λες Τώρα μίλησε, το πρωί του Σαββάτου 12/2, ο Αλέξης Κούγιας, για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και την αναβολή την οποία πήρε. (Δείτε εδώ πότε θα συνεχιστεί η δίκη) Παράλληλα με την τηλεφωνική επικοινωνία του γνωστού ποινικολόγου στον αέρα της εκπομπής βγήκε και ο συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων που κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση από τον σκηνοθέτη, Γιάννης Βλάχος, κάτι το οποίο εξόργισε τον Αλέξη Κούγια, με αποτέλεσμα να κλείσει το τηλέφωνο.

Εξοργισμένος ο Αλέξης Κούγιας με τον συνήγορο υπεράσπισης των θυμάτων του Λιγνάδη

«Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω με τον συνάδελφό μου. Λέει ψέματα, γραφικότητες κι ανακρίβειες… Τον λόγο θα έχει ο δικηγορικός σύλλογος κι η δικαιοσύνη. Ο άνθρωπος αυτός δε γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα. Άντε με τον κάθε γραφικό», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στη δεύτερη προσπάθεια της εκπομπής να τον καλέσει είπε: «Να τελειώνουμε το θέμα. Ο κύριος που μιλά εκεί εδώ κι ένα χρόνο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βγαίνει στην τηλεόραση για αυτήν την υπόθεση. Λέει ψέματα από την αρχή μέχρι το τέλος και προσβάλει την επαγγελματική μου ιδιότητα.», και έκλεισε ξανά το τηλέφωνο του.

Η φραστική επίθεση του Αλέξη Κούγια

Με αφορμή την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη όπου πραγματοποιήθηκε χθές και μετά από λίγο λεπτά ανακοινώθηκε πως πήρε παράταση, ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος είναι ο συνήγορος υπεράσπισης του, δέχτηκε επίθεση από ομάδα νεαρών λίγο μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την επίθεση συνέχισε κανονικά την πορεία του. Μάλιστα, τα μέτρα ήταν δρακόντεια καθώς ο κατηγορούμενος έφτασε στο δικαστήριο φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες.