Ξανθιά με γλυκό χαμόγελο - Η τρυφερή φωτογραφία του Σαμπάνη με την αδερφή του

Δείτε την για πρώτη φορά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξανθιά με γλυκό χαμόγελο - Η τρυφερή φωτογραφία του Σαμπάνη με την αδερφή του

Μετά την πολυπόθητη άρση των μέτρων και το άνοιγμα των νυχτερινών μαγαζιών, οι περισσότεροι αγαπημένοι καλλιτέχνες του κοινού επιστρέφουν στις πίστες. Μέσα στα πιο τρανταχτά ονόματα για τα μπουζούκια, αναμφίβολα ανήκει ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 4/2 μαζί με την Ζόζεφιν και τον Snik (δείτε τις υπόλοιπες πρεμιέρες εδώ).

Και ενώ ο τραγουδιστής βιώνει μια καλή περίοδο για τα επαγγελματικά του σίγουρα, αφού κυκλοφόρησε και το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «Άσε με να σε προσέχω», αποκαλύπτει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram στιγμές ευτυχίας από την προσωπική του ζωή!

Είδαμε λοιπόν, μια φωτογραφία με ξανθιά γυναίκα στο πλευρό του! Αν και δε μας έχει συνηθίσει με τέτοιες αναρτήσεις, σε καμία περίπτωση δεν αναρωτηθήκαμε, αν πρόκειται για κάτι ερωτικό (δείτε εδώ τι λέει για την γυναίκα που θα ήθελε να έχει στο πλάι του). Η ομοιότητα με την κοπέλα στη φωτογραφία λοιπόν, είναι τόσο μεγάλη, που αμέσως κανείς καταλαβαίνει πως πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο, χωρίς να δει το tag.

Ο λόγος για την αδερφή του Μαρία, η οποία είναι ζαχαροπλάστης και κάτα πάσα πιθανότητα μένει στα Γιάννενα.

Δείτε πόσο μοιάζει ο Γιώργος Σαμπάνης με την αδερφή του

H λεζάντα έγραφε: Always by my side (πάντα στο πλευρό μου).

Τι αναφέρει ο τραγουδιστής για την κατάσταση της υγείας του, μετά τον κορωνοιό.

«Ο κορωνοϊός ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση για πάρα πολλούς λόγους. Ζορίστηκα λιγάκι. Ευτυχώς δεν πήγα στο νοσοκομείο, γιατί είχα κάνει το εμβόλιο, οπότε ήμουν λίγο πιο χαλαρά. Πέρα από την κατάσταση της υγείας μου είναι πάρα πολύ άσχημο 160 εργαζόμενοι να περιμένουν να ανοίξει ο Σαμπάνης και ο Σαμπάνης να αρρωσταίνει τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο για το αν μιλάει με τον Snik: «Αυτός ο κύριος που μου έκανε τις ερωτήσεις μου είπε αν λέμε καλησπέρα με τον Snik. Ήταν κακοπροαίρετος. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες ερωτήσεις. Τι σημαίνει αν λέω “γεια” με τον Snik. Τι θέμα προσπαθεί να βγάλει; Είναι πολύ άσχημο. Γιατί να μην χαιρετάω τον Snik; Έχουμε κάνει μαζί αφίσα και τραγουδάμε στο ίδιο μαγαζί. Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούσε η ερώτηση του».