Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού: Γενέθλια για την κόρη τους! Τα λόγια καρδιάς της μητέρας

«Να σε χαίρομαι υπέροχο μου πλάσμα!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού: Γενέθλια για την κόρη τους! Τα λόγια καρδιάς της μητέρας

Γενέθλια γιόρτασαν χθες Σάββατο 12/2 στο σπίτι τους ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού. Η μεγάλη τους κόρη έκλεισε τα 7 της χρόνια και οι γονείς της θέλησαν να κάνουν ένα όμορφο πάρτι.

Μπορεί οι 2 γονείς είναι ενεργοί και πετυχημένοι στα επαγγελματικά στους, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνούν και τον άλλο ρόλο τους, αυτόν του γονέα. Είναι πάντα παρόντες σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά τους και αυτό το βλέπουμε μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, που αφορούν τόσο στον έρωτά τους (δείτε την απίστευτη εκδήλωση αγάπης του Καράβα) όσο και στην οικογενειακή θαλπωρή, που έχουν δημιουργήσει.

Αυτή τη φορά τα γενέθλια της μικρής τους κόρης πληροφορηθήκαμε μέσα από μια γλυκιά ανάρτηση της Ραφαέλας, η οποία εξέφρασε όλη την αγάπη που έχει για τον καρπό του έρωτα της με το μοντέλο!

Η ανάρτηση της Ψαρρού για τα γενέθλια της κόρης της

Το κορίτσι μου το υπέροχο έχει γενέθλια σήμερα !Γίνεται 7!
Να σε χαίρομαι υπέροχο μου πλάσμα ! Να είσαι πάντα τόσο δυναμική, τόσο αυθόρμητη ,τόσο ευτυχισμένη ! Σε αγαπω όσο τίποτα!
Calli !

Το ταξίδι στη Φινλανδία του Γιώργου Καράβα με την Ραφαέλα Ψαρρού

Ο Γιώργος Καράβας μαζί με την Ραφαέλα Ψαρρού είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Από την άλλη, κι οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς γνωστοποίησαν πρόσφατα ότι ταξίδεψαν οικογενειακώς στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στη Φιλανδία.

Έτσι, η Ραφαέλα Ψαρρού εκμεταλλεύτηκε το εντυπωσιακό σκηνικό και δημοσίευσε την πιο ξεχωριστή φωτογραφία από τη Λαπωνία. Η ίδια λοιπόν, πριν λίγες ημέρες καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους με μία φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ρούχα, μόνο με μία κουβέρτα έχοντας για φόντο ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο, σαν ζωγραφιά.