Μαρία Αντωνά: Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή Τι λες τώρα - Απίστευτο σκηνικό on air

Την κυνηγούσε ο δημοσιογράφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή Τι λες τώρα - Απίστευτο σκηνικό on air

Την σύντροφο του Άρη Σοιλέδη, Μαρία Αντωνά είδαμε να αποφεύγει να κάνει δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 στην κάμερα του Mega στην εκπομπή Τι λες Τώρα και στον δημοσιογράφο Αρτ.

Η όμορφη δημοσιογράφος, φάνηκε ελαφρώς ενοχλημένη και βιαστική όταν ο δημοσιογράφος την πλησίασε και με αίσθηση χιούμορ προσπάθησε να την προσεγγίσει με σκοπό να της αποσπάσει δηλώσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που πλησιάζει. Μάλιστα, ούτε καν το δώρο που της προσέφερε δεν θέλησε να πάρει.

Ίσως της λείπει τόσο πολύ ο καλός της και δε θέλει να κάνει καμία αναφορά για την ημέρα των ερωτευμένων; Σίγουρα της λείπει, καθώς από την ημέρα που έφυγε ο Άρης για survivor, η Μαρία μέσω της εκπομπής και των social εκφράζει τα συναισθήματα της γι' αυτόν (δείτε εδώ την Μαρία Αντωνά να δακρύζει για τον Άρη Σοιλέδη).

Τα λιγοστά λόγια της Μαρίας Αντωνά στην κάμερα του Mega

«Αγάπη μου, έχουμε μιλήσει και είπαμε να μην το κάνουμε! Καταλαβαίνεις… Κάποια στιγμή όταν είναι θα το κάνουμε»

Εκδήλωση αγάπης από απόσταση - Οι ευχές της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη για τα γενέθλιά του

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση με την δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, η οποία συνεχώς αναφέρεται στον αγαπημένο της.

Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης έχει τα γενέθλια του, ωστόσο για πρώτη φορά τα περνάει μακριά από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Βέβαια, η Μαρία Αντωνά θέλησε να του ευχηθεί δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει στην αγκαλιά του Άρη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά λουλούδι μου».

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τα γενέθλια του Άρη Σοϊλέδη