Survivor 5: Ενοχλημένη η Μαρία Αντωνά με το ξέσπασμα της Βρισηίδας στον Σοϊλέδη - «Τι θες κούκλα μου; Θες να...»

«Μιλά για σεβασμό ενώ η ίδια δεν έχει σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ενοχλημένη η Μαρία Αντωνά με το ξέσπασμα της Βρισηίδας στον Σοϊλέδη - «Τι θες κούκλα μου; Θες να...»

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 7/2 επεισόδιο του Survivor 5 καθώς σημειώθηκε ένας πολύ έντονος καυγάς με πρωταγωνιστές τον Άρη και την Βρισηίδα. Τον εν λόγω τσακωμό λοιπόν σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 7/2 η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η ενόχληση της Μαρίας Αντωνά με το ξέσπασμα της Βρισηίδας στον Σοϊλεδη στο Survivor 5

«Το πιο τρομερό απ' όλα είναι ότι η Βρισηίδα μιλά για σεβασμό. Δηλαδή αν προτρέξουμε σε ένα πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι η ιδιά δεν έχει σεβασμό σε ανθρώπους που είχε δίπλα της. Αναφέρομαι σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Όταν είσαι σε μια διαδικασία να συμβιώνεις με κάποια άτομα εκεί μέσα, ό,τι και να έχεις, το λύνεις με τη συζήτηση. Ούτε με τσακωμούς μπορείς να το λύσεις, ούτε να επιτίθεσαι στον άλλον λεκτικά.

Ο Άρης είναι ένας τύπος που θέλει να το συζητήσει για να το λύσει. Δηλαδή δε μπορείς να είσαι όλη μέρα μαζί και να είσαι τσακωμένος. Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιες δύο αναφέρεται. Η ίδια δεν είπε πως έχει απομακρυνθεί από τον Άρη επειδή είναι εγωκεντρικός και εγωιστής; Οπότε τώρα γιατί υπάρχει πρόβλημα αν ο Άρης κάνει παρέα με δύο άλλα παιδιά; Γενικότερα από την μέρα που μπήκε ο Άρης, είναι ένα πρόβλημα για τη Βρισηίδα. Αυτή πριν από λίγες μέρες είπε πως απομακρύνθηκε γιατί δεν… Τώρα τι θες κούκλα μου; Θες να απομακρυνθεί ή θες να κάνετε παρέα;» είπε ενοχλημένη η Μαρία Αντωνά.

«Με τον Άρη έχουμε περάσει δύσκολες καταστάσεις» - Βούρκωσε στον αέρα του OPEN η Μαρία Αντωνά

Αρκετά συγκινητικό ήταν το 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 καθώς οι Διάσημοι νίκησαν το έπαθλο επικοινωνίας και έλαβαν ηχητικά μηνύματα από τους συντρόφους τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και εκείνο της Μαρίας Αντωνά, στον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη.

Η ίδια σχολίασε το επεισόδιο κατά την διάρκεια της σημερινής 2/2 εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» με την ίδια να είναι φανερά συγκινημένη.

«Έχει περάσει ένας μήνας και μία μέρα. Θυμάμαι το πρώτο μήνυμα του Άρη όταν ξεκίνησε το φλερτ μας ότι “είσαι η γυναίκα της ζωής μου και μια μέρα θα σε παντρευτώ.

Τα τελευταία 2 χρόνια ο Άρης αγωνιζόταν στο εξωτερικό οπότε ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι. Επειδή με τον Άρη έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις -έχει χάσει τον πατέρα του, τον αδελφό του-γι΄αυτό το βιώνει λίγο πιο δύσκολα» είπε η δημοσιογράφος βουρκωμένη.