Survivor 5 Highlights (1/2): Η επικοινωνία με τους συντρόφους των Διάσημων και ο «εμφύλιος» των Μαχητών

Ο κακός χαμός και χθες στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (1/2): Η επικοινωνία με τους συντρόφους των Διάσημων και ο «εμφύλιος» των Μαχητών

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/2) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από την εμφάνιση των συντρόφων των Διάσημων στο έπαθλο επικοινωνίας, στον «εμφύλιο» πόλεμο που έχει στηθεί στην παραλία των Μαχητών.

Τι είδαμε χθες (1/2) στο Survivor 5

Οι «μπηχτές» του Γιώργου Κατσαούνη για τους συμπαίκτες του - «Δεν πιστεύω ότι...»

Με «κωλοτούμπες» ξεκίνησε το χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε το σχέδιο των μπλε για την αποχώρηση που θα γίνει αύριο. Ο παίκτης ανέφερε ότι δεν τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση οι συμπαίκτες του αλλά χωρίς αυτόν δεν πρόκειται να ξανακερδίσουν κανένα έπαθλο.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο ο Κατσαούνης κατέστρεψε το τοτεμ ασυλίας του Σπύρου Μαρτίκα, λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού.

«Θα μείνουν νηστικοί», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης και πρόσθεσε: «Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί απέναντί μου και τελικά θέλουν να στηρίξουν τον Γιώργο, ο μικρός αδερφός, ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν ούτε πιστεύω ότι μου έχουνε και πάρα πολύ αγάπη και συμπάθεια… απλώς σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ πέρα οι παλιοί για να ξανά βγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από τρεις βδομάδες, για να βρουν κάποια δικαιολογία και κάποια πρόφαση. Σου λέει βάλαμε τον Αντρέα γιατί είναι καινούργιος και να βάλουμε και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην πραγματικότητα».

«Νιώθω συνεχώς το βλέμμα της πάνω μου» - Χαμός μεταξύ Σοφιάννας και Θωμαϊδος

Το φτυάρι έβγαλαν στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 Πελαγία και Σοφιάννα με αφορμή την Θωμαϊς αλλά την συμπεριφορά της προς τον Γιάννη Τσολάκη.

Η νέα παίκτρια των Μαχητών συγκεκριμένα φαίνεται πώς δεν βλέπει φιλικά μόνο τον συμπαίκτη της, ωστόσο εκείνος φλερτάρει έντονα με την Σοφιάννα.

Όλο αυτό λοιπόν το γεγονός σχολίασαν Σοφιάννα και Πελαγία με αρκετά ειρωνικό τρόπο, ξεκαθαρίζοντας πως... Μέη και Γιάννης δεν υπάρχει παρά μόνο Σοφιάννα και Γιάννης.

Η Άσπα εναντίον του Σπύρου - «Υποτιμάει τη νοημοσύνη μου...»

Αρκετά απογοητευμένη και εκνευρισμένη φαίνεται να είναι η Άσπα Πρεδάρη, μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση από τον Σπύρο Μαρτίκα που κέρδισε την ατομική ασυλία, αφού στο σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 την ακούσαμε να συζητάει με τις συμπαίκτριες της αυτή του την απόφαση θεωρώντας ότι δεν την σέβεται και υποτιμάει την νοημοσύνη της.

«Να σας πω τι δεν καταλαβαίνω. Εγώ ψηφίστηκα έκατσα στα αβγά μου είπα ότι σέβομαι την άποψη του, του Σπύρου, του κύριου Μαρτίκα, δεν είπα τίποτα, ποιος ο λόγος, να πει δυο φορές ότι μακάρι να ήμουνα στη θέση σου;», είπε χαρακτηριστικά η Άσπα στις συμπαίκτριες της με την Ασημίνα να απαντάει:

«Αν ήθελε να είναι στη θέση σου θα είχε παρατήσει την ατομική ασυλία εξαρχής».

Έπειτα η Άσπα είπε: «Μου τσίνησε αρκετά, νιώθω σαν να μου υποτιμάει την νοημοσύνη, πως έρχεσαι και μου το λες ενώ ξέρουμε και οι δύο ότι αν ήθελες να είσαι στη θέση μου θα ήσουν στην θέση μου;»

Η Μυριέλλα ονειρεύτηκε ξανά τον Τζον - «Έχουμε ψυχική ένωση»

Τον αγαπημένο της Γιάννη Λυγνό ονειρεύτηκε ξανά πριν το έπαθλο επικοινωνίας η Μυριέλλα, όπως αποκάλυψε στο χθεσινό 2/1 επεισόδιο του Survivor 5.

Η ηθοποιός που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ο Τζον είναι σύντροφος ή απλά φίλος, ανέφερε στους συμπαίκτες της πως είδε στον ύπνο της ότι ήταν μαζί του στο στούντιο.

Μάλιστα, ανέφερε πως η Μυριέλλα και ο Τζον έχουν... ψυχική ένωση και πως πάντα θα βρίσκουν τρόπο να επικοινωνούν, δηλώνοντας σίγουρη πως θα ακούσει ηχητικό μήνυμά του αν νικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας, μιας και την προηγούμενη φορά της είχε στείλει γραπτό μήνυμα.

Βούρκωσε ο Άρης Σοϊλέδης - Ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τον γάμο του με την Μαρία Αντωνά

Έπαθλο επικοινωνίας είναι το αγώνισμα στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 και όλοι οι παίκτες είναι αρκετά συγκινημένοι και έτοιμοι να αντικρύσουν τα δικά τους πρόσωπα. Πιο πολύ φαίνεται να αγωνιά ο Άρης Σοϊλέδης να επικοινωνήσει με την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Η Μαρία Αντωνά έχει τα γενέθλια της - δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα της - , κάτι το οποίο φαίνεται να προκάλεσε αρκετά έντονα συναισθήματα στον ποδοσφαιριστή, καθώς βούρκωσε, λέγοντας πόσο πολύ του έχει λείψει. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν αλλά τελικά ο γάμος θα γίνει με την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Χτυπάς Γιώργο μια ευαίσθητη πλευρά μου. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ στη ζωή μου και στην καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος. Έχει γενέθλια αυτές τις μέρες και θέλω να της πω ότι την αγαπώ πάρα πολύ την ευχαριστώ για όλα και αν και είμαι λίγο καιρό εδώ μου έχει λείψει πολύ. Όπως καταλαβαίνεις θα φάω τα πάντα εδώ μέσα για να ακούσω τη φωνή της έστω», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτάει πόσο καιρό είναι μαζί:

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί, είχαμε προγραμματίσει να γίνει ο γάμος πέρυσι το καλοκαίρι αλλά λόγω κορωνοιού είπαμε πως μόλις φύγω από εδώ πρώτα ο Θεός».

Ο Γιώργος Λιανός, τότε, είπε με χιούμορ ότι το παρανυφάκι στο γάμο του θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η Ασημίνα επιβεβαιώσε την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη - «Θα σου πω μόνο....»

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν χθες 1/2 στο Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές και όπως είναι φυσιολογικό ανυπομονούν όλοι να διαβάσουν ένα μήνυμα από τους αγαπημένους τους.

Η Ασημίνα πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έχει αναφερθεί στον σύντροφό της, ο οποίος έχει γίνει γνωστό πως είναι ο Χρήστος Δάντης. Μάλιστα, η ίδια το επιβεβαιώσε, μέσα από έναν στίχο που ανέφερε λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος.

«Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο “Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ”» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το τραγούδι “αναπάντητες κλήσεις” το έχει ερμηνεύσει η Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο το έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι, με τους πρώτους να λαμβάνουν σε περίπτωση νίκης μηνύματα από τους φίλους και συντρόφους και τους δεύτερους ηχητικά από εξίσου φίλους και συντρόφους.

Και οι 2 ομάδες ξέσπασαν σε κλάματα λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, με την Ασημίνα να επιβεβαιώνει την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Τελικά, το παιχνίδι τελείωσε αρκετά γρήγορα, με τους Διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας, με σκορ 10-2, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Συγκινήθηκε ο Λάμπρος με το μήνυμα της συντρόφου του - «Σ'αγαπάω πολύ»

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο χθεσινό1/2 επεισόδιο του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας το spoiler που σας είχαμε δώσει από το πρωί. Οι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα δυνατό σερί νικών το τελευταίο διάστημα, άκουσαν ηχητικά μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συντρόφους και δεν έλειψαν τα κλάματα και τα χαμόγελα.

Η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Στεφανία έστειλε ένα όλο αγάπη φωνητικό στον αγαπημένο της αφιερώνοντας μάλιστα και ένα τραγούδι.

«Σ' αγαπάω», ακούσαμε να λέει η Στεφανία, η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως έκανε ασκήσεις ορθοφωνίας για να μπορέσει να τραγουδήσει το σύνθημα της ομάδας των Διασήμων.

Το μήνυμα του Τζον στην Μυριέλλα - «Μιλάω με τους γονείς σου...»

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, με τους παίκτες να ακούν ηχητικά από τους αγαπημένους τους φίλους και συντρόφους. Στο άκουσμα των φωνητικών μηνυμάτων οι παίκτες βούρκωσαν και δεν μπόρεσαν μερικοί να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έλαβε ξανά ένα μήνυμα από τον φίλο και συνεργάτη της Τζον, ο οποίος μεταξύ άλλων της αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς της και ότι την ώρα που ηχογραφεί το μήνυμά του βρίσκεται στο «μέρος» τους. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρώσει το μήνυμά του, της αφιέρωσε και μια μελωδία για να της δώσει δύναμη.

«Λύγισε» η Αθηνά Ευμορφιάδη - «Θέλω να γυρίσω πίσω...»

Μετά την Μυριέλλα Κουρεντή και το μήνυμα του Τζον, σειρά είχε η Αθηνά Ευμορφιάδη να απολαύσει τη νίκη των διασήμων στο σημερινό 1/2 έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5. Η αθλήτρια έλαβε δύο μηνύματα, ένα από τον φίλο της Θανάση, που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα αμέσως, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα δεύτερο μήνυμα από τον σύντροφό της αυτή την φορά που την έκανε να λυγίσει κυριολεκτικά.

Η Αθηνά, η οποία έκλαιγε με λυγμούς, εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες της ότι η οικογένειά της και ο άνθρωπος της είναι οι λόγοι που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Κατσαούνης και Σοφιάνα - «Άντε ρε φίδι κολοβό»

Έναν πολύ έντονο καυγά είχε στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης με την Σοφιάννα, αμέσως μετά την ήττα τους στο έπαθλο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών ανεέφερε πως δεν μπορεί ούτε καν να φωνάξει το όνομα του συμπαίκτη της την ώρα που παίζουν και πως ανυπομονεί επιτέλους να αποχωρήσει ο αγρότης από το παιχνίδι.

«Όταν παίζουν άτομα σαν τον Κατσαούνη, δεν μπορώ να φωνάξω με την ίδια χαρά για αυτόν τον άνθρωπο γιατί πήγε να κάνει κάτι πίσω από την πλάτη μου, με πέταξε στον λάκκο και με έβγαλε με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού. Επειδή απλά ξεμυαλίστηκε. Πήγες να μαγειρέψεις μια ψηφοφορία πίσω από την πλάτη μου και δεν γουστάρω να σε βλέπω», είπε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά του ο Γιώργος είπε: «Η Σοφιάννα πετά συνέχεια σπόντες για εμένα. Φταίω που την αφήνω να μιλά, όπως θέλει. Δεν μπορώ συνέχεια να με κάνει ρόμπα ξεκούμπωτη. Έχει πολύ κακό χαρακτήρα και την τσάντισε πολύ που την ψήφισα. Δεν με νοιάζει. Δεν είπα σε καμια γκόμενά μου να σε ρίξει στον τάκο. Την σ…οψυχία βγάλε την αλλού κι όχι σε εμένα. Είσαι φίδι κολοβό».

Το μήνυμα του συντρόφου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Την τιμητική τους είχαν στο χθεσινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, οι Διάσημοι, οι οποίοι κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας. Έτσι, μετά τον σύντροφο της Αθηνάς Ευμορφιάδη, σειρά είχε ο αγαπημένος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος μπορεί να μην ήταν αρκετά διαχυτικός με τα λεγόμενά του, όμως η παίκτρια πήρε αρκετή δύναμη.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, όπως είπε, ξέρει ότι ο σύντροφος της δεν μπορεί να γίνει πολύ προσωπικός μπροστά σε κόσμο ενώ επίσης είναι σίγουρη ότι «του λείπει απεριόριστα».

Αυτή η ομάδα κέρδισε το Sport Game

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, Διάσημοι και Μαχητές συγκεντρώθηκαν ξανά για να αγωνιστούν αυτή τη φορά για το Sport Game.

Όλοι οι παίκτες φόρεσαν τα αθλητικά τους και έπαιξαν handball με την ομάδα που θα έφτανε πρώτη στους δέκα πόντους να είναι η νικήτρια.

Τελικά, η μέρα ήταν αρκετά υπέρ των Διάσημων, μιας και αναδείχθηκαν ξανά νικητές, με σκορ μάλιστα 10-2 και πρόκειται να απολαύσουν από 2 hot dog ο καθένας μαζί με τηγανιτές πατάτες!