Survivor 5: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Σοφιάννας και Γιάννη - Η ενόχληση της Θωμαϊδος

«Νομίζει ότι θα της φάω το αγόρι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο Σοφιάννας και Γιάννη - Η ενόχληση της Θωμαϊδος

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε δει ξεκάθαρα μόνο το φλερτ μεταξύ της Μυριέλλας και του Κατσαούνη στο Survivor 5, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ένα ακόμα. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσολάκη και την Σοφιάνα, όπου σας είχαμε ήδη πρωτοαποκαλύψει εμείς το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους.

Τους ισχυρισμούς μας λοιπόν ήρθε στο αποψινό 31/1 επεισόδιο να επιβεβαιώσει με την σειρά της η Θωμαϊς, σε μια συζήτηση που είχε με τον Ανδρέα. Η νέα παίκτρια των Μαχητών λοιπόν ρώτησε την Πελαγία αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, καθώς κάθε φορά που εκείνη μιλάει στον πυροσβέστη, εμφανίζεται η Σοφιάννα.

Η Πελαγία ωστόσο της ξεκαθάρισε πως είναι φίλοι και πως αν θέλει να μάθει κάτι παραπάνω, να ρωτήσει την ίδια την Σοφιάννα.

Η αποκάλυψη της Θωμαϊδος για το ειδύλλιο Τσολάκη - Σοφιάννας στο Survivor 5

Το "καυτό" πλάνο της Σοφιάννας που δεν κόπηκε στο μοντάζ - Πρώτο θέμα συζήτησης

Φέτος τα κορίτσια του Survivor 5 είναι τα πιο εντυπωσιακά κάθε άλλου κύκλου με μερικές από αυτές να είναι η Σοφιάννα Αβραμάκη. Τόσο λόγω του έντονου χαρακτήρα της αφού έχει συμμετάσχει σε πολλούς καβγάδες, όσο και λόγω της ομορφιάς της και του γυμνασμένου σώματος της.

Πέρα λοιπόν από τις εντάσεις που όταν τις βλέπουν οι κάμεραμαν τρέχουν για να τις τραβήξουν, έχουν δείξει και πολλά "καυτά" πλάνα από τις παραλίες.

Ένα από αυτά προβλήθηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου 29/1, όταν η Σοφιάννα έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία ξαπλωμένη στην άμμο.

Το

Το