Survivor 5: Έξαλλη η Σοφιάννα με τον Κατσαούνη - «Είναι τόσο δειλός που καθόταν σαν βρεγμένη γάτα»

«Νομίζω ότι η σιωπή του μίλησε από μόνη της»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έξαλλη η Σοφιάννα με τον Κατσαούνη - «Είναι τόσο δειλός που καθόταν σαν βρεγμένη γάτα»

Άκρως καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 καθώς η Σοφιάννα Αβραμάκη μετά από το Συμβούλιο του νησιού όπου έγινε ο κακός "χαμός" στην ομάδα των Μαχητών ξέσπασε φανερά με την στάση των συμπαικτών της καθώς έπεσε από τα σύννεφα.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε να κάνουμε με μια τριάδα στην οποία μπήκε το αυγό στον κ@λ@ εκεί που δεν το περίμεναν. Βγήκα ανοικτά ενώ πήγαν να το περάσουν στο ντούκου. Έχουμε να κάνουμε με μια κατηγορία ανθρώπου, αυτή του θρασύδειλου, που είχε το θράσσος να κάνει τέτοιο πράγμα με την αντίπαλη ομάδα.

Αλλά είναι τόσο δειλός που καθόταν σαν βρεγμένη γάτα με τα φρύδια έτσι και δεν μπορούσε καν να βγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτοκτόνησε για άλλη μια φορά μπροστά στο πανελλήνιο. Νομίζω ότι η σιωπή του μίλησε από μόνη της. Καθόταν σαν την βρεγμένη γάτα.

Το ζητήθηκε πολλές φορές να υπερασπιστεί τον εαυτό του, έστω να δικαιολογηθεί και να πει κάτι. Φυσικά δεν είχε τίποτα να πει γιατί αμφιβάλλω και αν κατάλαβε τι συνέβη γύρω του. Το μοναδικό πράγμα με το οποίο ασχολήθηκε και άρπαξε από την κουβέντα ήταν η αναφορά μου, όταν τον αποκάλεσα άνανδρο.

Αυτό τον πείραξε τόσο πολύ γιατί δυστυχώς ο Τσακατσούκας νομίζει ότι ανδρισμός είναι να είσαι νταής και να τσακώνεσαι σε κάθε ευκαιρία» .

Οι δηλώσεις της Σοφιάννας Αβραμάκη

Survivor 5 - spoiler 29/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό

Όπως είδαμε από το trailer που κυκλοφόρησε, το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 θα είναι γεμάτο ανατροπές αλλά και εντάσεις, ειδικά στην ομάδα των Διάσημων. Μετά την "βόμβα" που έριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, θα τσακωθούν κάποιοι παίκτες μεταξύ τους με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Θα φανεί το άσχημο κλίμα που θα επικρατήσει και στους στίβους μάχης;

Απόψε 29/1 οι δυο ομάδες θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Μπορεί η ψυχολογία να είναι άσχημη - και θα γίνει ακόμα χειρότερη όταν τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός πως υπάρχει ακόμα μια απώλεια από την ομάδα των Διάσημων (δείτε εδώ ποιος φεύγει οικειοθελώς) - όμως θέλουν απεγνωσμένα να φάνε. Βέβαια, να σημειωθεί πως σε λίγο καιρό ένας πασίγνωστος τραγουδιστής θα μπει στο παιχνίδι και σίγουρα θα φέρει νίκες για τους κόκκινους.

Survivor 5 - spoiler 29/1

Ο στίβος μάχης θα είναι μεγάλος με ψηλά εμπόδια και ανεβοκατεβάσματα. Θα έχουμε μικροτραυματισμούς αλλά και εντάσεις όπως άλλωστε κάθε φορά. Ποια ομάδα λοιπόν θα καταφέρει να φάει;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 10 πόντους και θα καταφέρει να φάει μετά από πολλές ημέρες ρυζιού και καρύδας, είναι αυτή των Διάσημων. Παρά τους καβγάδες τους και το άσχημο κλίμα στην παραλία τους, τελικά θα καταφέρουν να κερδίσουν το αγώνισμα.