«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ιδιόρρυθμος»

«Δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ιδιόρρυθμος»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/02 η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «DOT» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και για τον κίνημα #metoo καθώς έχουν ακουστεί αρκετά για το πρόσωπό του.

Οι δηλώσεις της Νικολέττας Βλαβιανού

«Τον Γιώργο τον αγαπώ πάρα πολύ και έχω συνεργαστεί πάρα πολύ καλά μαζί του. Μιλάω για μένα. Δεν έχω δει απέναντι μου κάτι. Δεν τον κατηγόρησε κανείς για σεξουαλική παρενόχληση. Είναι λίγο ιδιόρρυθμος, αλλά δεν έχει κυνηγήσει κάποιον εκτός θεάτρου.

Δηλαδή να του έχει κρατήσει μανιάτικο ή να μπλοκάρει άλλον από άλλες δουλειές. Δεν είναι όλα τα πράγματα ίδια και δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Όμως δεν έχει μέτρο η προσβολή της αξιοπρέπειας του καθενός. Κάτι μπορεί εμένα να με θίξει, κάτι άλλο μπορεί τον άλλον να μην τον θίξει. Εγώ δεν έζησα καμία μορφή βίας από τον Γιώργο Κιμούλη, πέρασα πάρα πολύ καλά και τα βρήκαμε».

«Στην πρώτη μου δουλειά δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας πως κι εκείνη στη πρώτη της δουλειά δέχθηκε αντίστοιχη παρενόχληση.

Η ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, από τη μία αναφέρθηκε στις εξελίξεις του σίριαλ μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη και από την άλλη σχολίασε το ζήτημα των καταγγελιών που έχουν «σαρώσει» το θέατρο.

Νικολέττα Βλαβιανού σεξουαλική παρενόχληση

«Θυμάμαι ότι στην πρώτη μου δουλειά, το καλοκαίρι μόλις αποφοιτήσαμε, που είχα μια πρόταση αμέσως υπήρξε μια σεξουαλική παρενόχληση. Απλά είπα «γεια» και άνοιξε μια άλλη πόρτα.

Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν συνέχεια στη δική μας δουλειά. Ήταν κάπως δεδομένα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός. «Πάντα υπάρχει γιατί υπάρχει αυτό το η εξουσία. Η κατάχρηση της εξουσίας είναι στην ουσία.

Μην ξεχνάμε, δε, ότι στα δικά μας επαγγέλματα που είναι προβεβλημένα δεν πάνε όλοι οι άνθρωποι γιατί θέλουν να κάνουν αυτή την καριέρα. Θέλουν να προβληθούν. Την εικόνα αγαπούν πιο πολύ και πάνω σε αυτήν δεν έχουν πάντα το υπόβαθρο της κουλτούρας».