Μαριαλένα Ροζάκη: «Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς...» - Τι έχει συμβεί;

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μαριαλένα Ροζάκη: «Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς...» - Τι έχει συμβεί;

Μετά την Μάρω Λεονάρδου, στην εκπομπή Μαμά - δες, βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12/2, η Μαριαλένα Ροζάκη. Την ηθοποιό την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς». Η ίδια μίλησε για την σχέση της με την μητέρα της, για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και τη σχέση που διατηρεί με τον πατέρα του παιδιού της σήμερα.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει πως επέλεξε να φέρει στον κόσμο την κόρη της και να την μεγαλώσει εντελώς μόνη, χωρίς τον πατέρα του παιδιού.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας Ροζάκη

«Με τον πατέρα του παιδιού μου χωρίσαμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς, ειδικά στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό που σκέφτεσαι πάνω από όλα είναι το παιδί που έρχεται και πως εκείνο θα αντιμετωπίσει αυτόν τον χωρισμό. Αυτή την έλλειψη. Αυτό με απασχόλησε κυρίως», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ροζάκη και πρόσθεσε:

«Σίγουρα η μητέρα μου είναι πάντα το στήριγμα μου. Επίσης είχα την ευλογία να συναντήσω μια συγκλονιστική γυναίκα και γιατρό, η οποία με συνόδευσε σε όλη την εγκυμοσύνη. Ήταν μια νεράιδα που μου έστειλε η ζωή».

«Η αλήθεια είναι ότι θα είμαι πολύ αυστηρή και προσεκτική στην επόμενη επιλογή μου, αν πράγματι προκύψει και έρθει. Μακάρι αλλά δεν θα το κάνω πολύ εύκολα γιατί πρώτα και πάνω από όλα θα βάζω το παιδί μου», είπε καταλήγοντας η ηθοποιός.

Η συγκίνηση της Μαριαλένας Ροζάκη on air στην αναφορά της γέννησης της κόρης της

H Μαριαλένα Ροζάκη, το πρωί της Τρίτης (11/01) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star». Η ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στην λατρεμένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς», μίλησε μεταξύ άλλων, για την μητρότητα και αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που έκανε πριν λίγο καιρό που αφορούσε τον χωρισμό της από τον σύντροφό της στην αρχή της εγκυμοσύνης της και την απόφαση να γεννήσει μόνη της.

«Τον χωρισμό μου δεν τον επέλεξα. Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα αλλά εντάξει η ζωή δεν φέρνει πάντα το ιδανικό. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι αυτό που μας δίνει η ζωή και όταν αυτό που σου δίνει είναι η τεράστια ευλογία, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού, είναι να το δεχτείς με σεβασμό, με αγάπη και να το αγκαλιάσεις», είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Είχα μία σχέση, ήμασταν καιρό μαζί. Παρόλο που η σχέση μας δεν είχε τη συνέχεια που θα περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη. Αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ ποτέ δεν κρατάω κακία, ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα γιατί χάρη στη σχέση μας απόκτησα το παιδί μας»

«Το κοριτσάκι μου με κάνει να μην χάνω το χαμόγελό μου. Όταν μου χαμογελάει, χαμογελάει ο κόσμος όλος. Οπότε καμία δυσκολία και καμία στεναχώρια δεν μπορεί να αντέξει όταν στον αντίποδα βρίσκεται το μωρό μου. Η γυναικολόγος μου ήταν το στήριγμά μου. Έκανε το ταξίδι της εγκυμοσύνης μου μαγικό. Τη στιγμή της γέννας αντί να αισθάνομαι τη μοναξιά που θα περίμενε κανείς από την έλλειψη του συντρόφου μου, εγώ ένιωθα ότι γεννάω μέσα σε μία αγκαλιά, γιορτάζοντας την ζωή που έρχεται», συμπλήρωσε βουρκωμένη η Μαριαλένα Ροζάκη.