Survivor 5: Ο πρώτος παίκτης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Ποιον ψήφισαν οι Μαχητές;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο πρώτος παίκτης που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο αποψινό 13/2 επεισόδιο του Survivor 5, στο συμβούλιο του νησιού για την διαδικασία ψηφοφορίας του πρώτου παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, βρέθηκαν οι Μαχητές, μετά από την ήττα τους ενάντια των Διασήμων. Η μπλε ομάδα ψήφισε αγωνιστικά, όπως είπε, καθώς πλέον έχουν περάσει 20 μέρες χωρίς να έχουν κερδίσει κάποιο έπαθλο, ψάχνοντας τον πιο αδύναμο κρίκο.

Αυτός θεώρησαν πως είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί, ο οποίος βγήκε υποψήφιος με 5 ψήφους έναντι 4 για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Οι δηλώσεις της Πελαγίας Καζολέα για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη

Ένα απίστευτο σερί ηττών σημειώνει η μπλε ομάδα του Survivor 5, με τους παίκτες της να μην μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που φταίει. Στο αποψινό 13/2, μάλιστα, επεισόδιο του ριάλιτι παρακολουθήσαμε μια ανατροπή στις ομάδες με την ελπίδα ότι οι Μαχητές θα ενδυναμωθούν και θα καταφέρουν να φέρουν και πάλι νίκες.

Η Πελαγία Καζολέα προσπαθώντας να αποδώσει την ευθύνη για τις συνεχόμενες ήττες της μπλε ομάδας κάπου κατέληξε στο γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει τι είναι αυτό που φταίει, ενώ κατηγόρησε τον συμπαίκτη της Ανδρέα Ματθαιακάκη ότι δεν μπορεί να φέρει νίκες. Η ίδια μάλιστα τον χαρακτήρισε αργό και αγχώδη παίκτη.

«Είμαστε όλοι ακατάλληλοι», είπε χαρακτηριστικά η Πελαγία Καζολέα.