Survivor 5 - spoiler 13/2: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 13/2: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έχουμε απόψε 13/2 στο Survivor 5 και πρόκειται να γίνει χαμός. Μπορεί οι Μαχητές να θέλουν να αποχωρήσουν ορισμένοι από την ομάδα για να δυναμώσουν, όμως ακόμη μια ήττα δεν θα την ήθελαν. Έτσι τόσοι οι ίδιοι όσο και οι Διάσημοι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Τα "μαχαίρια" βγαίνουν σήμερα στους Κόκκινους - όπως είδαμε στο trailer - με την Βρισηίδα και την Ναυσικά να τσακώνονται άσχημα. Μπορεί οι δυο παίκτριες να μην ήταν ποτέ κοντά, ωστόσο, τώρα θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ξεκίνησαν όλα, αφού η δεύτερη είχε πει ότι η πρώτη είχε μιλήσει πολύ αισχρά για την ίδια όταν βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ τι της είχε πει). Λόγω λοιπόν του γεγονότος αυτού η Ναυσικά δεν είχε πάρει ποτέ με καλό μάτι την Βρισηίδα και τώρα θα το δείξει ανοιχτά στην κάμερα αλλά και μπροστά της.

Λίγο πριν το αγώνισμα ωστόσο όλα θα ξεχαστούν για λίγα λεπτά, αφού ο Γιώργος Λιανός θα τους ανακοινώσει πως μπαίνει στο παιχνίδι ο Σάκης Αρσενίου και όλες θα μείνουν άφωνες, ειδικά οι ελεύθερες...

Όσον αφορά τον στίβο μάχης θα είναι μεγάλος με πολλά εμπόδια. Όμως τον αγώνα θα τον πάρουν οι Διάσημοι που έχουν κάνει τους Μαχητές "σκόνη" με τις σερί νίκες τους.

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση του Survivor 5

Έτσι οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού με τις δάδες στα χέρια! Με το κλίμα να είναι ήδη ηλεκτρισμένο θα γίνει χαμός ανάμεσα τους, αφού όπως πάντα γίνεται όταν μια ομάδα έρχεται σε δύσκολη θέση όλα τα προβλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Όμως αυτή τη φορά θα ψηφίσουν αγωνιστικά και μόνο, αφού θέλουν επιτέλους να δουν άσπρη ημέρα και να ξεκινήσουν να τρώνε αλλά να δουν και μήνυμα από γονείς και φίλους στην επικοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας που σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, από την κάλπη θα βγει ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος μάλιστα είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

Ανδρέας Ματθαιακάκης - Survivor 5

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram