Survivor 5 - trailer 13/2: Ανακοίνωση "σεισμός" από τον Λιανό! Τον κοιτάνε σαστισμένοι οι παίκτες

Νέα είσοδος και απόψε στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - trailer 13/2: Ανακοίνωση

Το Survivor 5 επιστρέφει απόψε Κυριακή 13/2 με τον πρώτο αγώνα για την ασυλία της εβδομάδας. Μετά την είσοδο των νέων παικτών οι δυο ομάδες έχουν ανανεωθεί αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε έναν δυνατό αγώνα. Τις 2 ασυλίες της προηγούμενης εβδομάδας τις πήραν οι Μαχητές, άρα οι Διάσημοι δεν θέλουν να δουν ξανά να χάνουν έναν συμπαίκτη τους.

Τι θα δούμε όμως απόψε στο Survivor 5

Τα "μαχαίρια" θα δούμε να βγαίνουν σήμερα στην παραλία των Διάσημων, με την Βρισηίδα και την Ναυσικά να τσακώνονται άσχημα. Μπορεί οι δυο παίκτριες να μην ήταν ποτέ κοντά, ωστόσο, τώρα θα απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ξεκίνησαν όλα, αφού η δεύτερη είχε πει ότι η πρώτη είχε μιλήσει πολύ αισχρά για την ίδια όταν βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ τι της είχε πει).

Λόγω λοιπόν του γεγονότος αυτού η Ναυσικά δεν είχε πάρει ποτέ με καλό μάτι την Βρισηίδα και τώρα θα το δείξει ανοιχτά στην κάμερα αλλά και μπροστά της. Θα καταφέρει η ομάδα να τις ηρεμήσει ή θα επηρεάσει αυτή η νευρικότητα και τις αγωνιστικές τους ικανότητες στον αγώνα για την ασυλία;

Λίγο πριν το αγώνισμα ωστόσο όλα θα ξεχαστούν για λίγα λεπτά, αφού ο Γιώργος Λιανός θα τους κάνει ακόμη μια ανακοίνωση μια ημέρα μετά την είσοδο των 4 νέων παικτών. Συγκεκριμένα, θα τους πει πως ακόμη ένας παίκτης μπαίνει στο Survivor 5.

Την είσοδο του θα δούμε δευτερόλεπτα αργότερα να κάνει ο Σάκης Αρσενίου και όλες θα μείνουν άφωνες, ειδικά οι ελεύθερες αφού είναι πολύ γοητευτικός!

Το αγώνισμα

Όσον αφορά το αγώνισμα όπως είπαμε θα είναι πολύ δυνατό! Ο στίβος μάχης θα είναι μεγάλος με πολλά εμπόδια, ενώ αρχικά θα έχει πισίνα!

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Συντονιστείτε γιατί σύντομα θα έχουμε το spoil!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram