Survivor 5: Σοκαριστική ανατροπή - Οι Μαχητές ''έκλεψαν'' έναν παίκτη από τους Διάσημους

Τους ''κόπηκε'' το γέλιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σοκαριστική ανατροπή - Οι Μαχητές ''έκλεψαν'' έναν παίκτη από τους Διάσημους

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να χαρούν με την άφιξη του Σάκη Αρσενίου οι Διάσημοι, όταν στο σημερινό 13/2 επεισόδιο του Survivor 5, ο Γιώργος Λιανός είχε ακόμα μια έκπληξη για τους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομήνικο. Καθώς όπως είπε ο παρουσιαστής το ριάλιτι είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ο ίδιος έδωσε το δικαίωμα στους Μαχητές να επιλέξουν έναν παίκτη από τους Διάσημους.

Και ενώ η μπλε ομάδα τσίριζε από χαρά που θα είχε το δικαίωμα να ενισχύσει το δυναμικό της, με έναν φαγωμένο παίκτη, η κόκκινη δεν φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα. Οι Μαχητές έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, επιλέγοντας τελικά τον Ρώσο παίκτη.

Η αλλαγή της ομάδας του Γιώργου Ταλάντσεβ στο Survivor 5

Το πρώτο βράδυ των νέων παικτών και το ροχαλητό του Τάκη Καραγκούνια

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο βράδυ για τους Διάσημους στο σημερινό 13/2 επεισόδιο του Survior 5, μετά την είσοδο των νέων παικτών, καθώς όπως είδαμε από τα πρώτα κιόλας πλάνα του ριάλιτι, o Τάκης Καραγκούνιας να ''τραντάζει'' κυριολεκτικά ολόκληρη την παραλία των κόκκινων με το ροχαλητό του.

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έμειναν άυπνοι με την Μυριέλλα να λέει χαρακτηριστικά πως δεν κατάφερε να κλείσει μάτι. Λίγο αργότερα, ο Τάκης εξήγησε τον λόγο που συνέβη αυτό το περιστατικό καθώς ξέρει ότι ενόχλησε τους υπόλοιπους.

Το πρώτο μου βράδυ στο Survivor ήταν λίγο επεισοδιακό για τους συμπαίκτες μου. Εγώ όταν είμαι κουρασμένος και χθες στα αγωνίσματα κουράστηκα λίγο περισσότερο από ότι συνηθίζεται μου βγαίνουνε...δηλαδή ο ύπνος μου ήταν λίγο περίεργος, ροχαλίζω», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.