Με τεράστια βεράντα και θέα τη θάλασσα - Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι του Γιάννη Πάριου

Το βλέπουμε σπάνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τεράστια βεράντα και θέα τη θάλασσα - Μαγευτική φωτογραφία από το σπίτι του Γιάννη Πάριου

Ο Γιάννης Πάριος μπορεί να βρέθηκε στο Σπίτι με το Mega και να μας χάρισε μια απίστευτη βραδιά, ωστόσο, είναι ένας καλλιτέχνης που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, μένει μόνιμα στην Πάρο μακριά από το καυσαέριο και την κίνηση των δρόμων.

Κοντά του επίσης μένει και η πρώην σύζυγός του Σοφία Αλιμπέρτη. Τα παιδιά τους μάλιστα τους επισκέπτονται πολύ συχνά και μοιράζονται πολλές αναρτήσεις από τις βόλτες τους και όχι μόνο.

Το σπίτι του Γιάννη Πάριου στην Πάρο

Ο γιος του, Μιχαήλ σε μια από τις επισκέψεις του στον πατέρα του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την απίστευτη θέα που έχει στο σπίτι του. Έχει τεράστια βεράντα και η θέα του είναι μαγευτική αφού βλέπει θάλασσα.

Γιάννης Πάριος σπίτι

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου και μητερα του Χάρη Βαρθακούρη

Την οικογένεια του Γιάννη Πάριου τη γνωρίζουμε πολύ καλά μέσα από τον ίδιο αλλά και μέσα από τις δράσεις των γιών του. Ωστόσο εκείνη που δε γνωρίζουμε καθόλου είναι την πρώτη του σύζυγο και μητέρα του Χάρη Βαρθακούρη.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ πως από τον πρώτο γάμο του τεράστιου Γιάννη Πάριου με την Ντίνα Μαρκοπούλου, αποκτήθηκαν 2 παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ από τον δεύτερο γάμο του με τη Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει τον Μιχαήλ και Νίκο Βαρθακούρη.

Οι σχέσεις των αδερφών είναι πολύ δεμένη καθώς ο ένας στηρίζει τον άλλον στα καλλιτεχνικά του βήματα. Ο Χάρης δε, ως μεγαλύτερος, είναι στα φώτα της δημοσιότητας περισσότερα χρόνια, κυρίως λόγω της καριέρας του στο τραγούδι! Η φωνή του Χάρη είναι κατα κοινή ομολογία εξαιρετική, όπως και οι γνώσεις του για τη μουσική, τόσο καλές που δυσκολεύεται να ακούει τον πατέρα του...αφού κάνει λάθη όπως έχει δηλώσει (δείτε τι είπε).

Μητέρα Χάρη Βαρθακούρη

Καλά βλέπετε..οι γυναίκες του Γιάννη Πάριου σε μια φωτογραφία...άλλωστε έχουμε τονίσει τις πολύ καλες τους σχέσεις!