Δημήτρης Κοργιαλάς: "Έχασα χρόνια από τη ζωή μου" - Η εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του γιου του

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο μικρός του χρειάστηκε να νοσηλευτεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Κοργιαλάς:

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και την Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε το πρωί της Δευτέρας 14/2 ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός καλλιτέχνης που πλέον ζει μόνιμα στην Ναύπακτο με τον 5χρονο γιο του αναφέρθηκε σε μερικές δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κοργιαλά

«Πάντα ήξερα ότι θα γυρίσω στη Ναύπακτο για να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου. Όταν χωρίσαμε με την Φωτεινή (Ψυχίδου) ήταν η ευκαιρία να φύγω από την Αθήνα. Ήταν καλυτέρα να ζει εδώ το παιδί παρά κλεισμένο σε ένα διαμέρισμα. Μια χαρά μπορούν και οι μπαμπάδες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Ήθελα πάντα να γίνω πατέρας απλά είχα την εντύπωση ότι το σύμπαν και ο Θεός δεν ήθελαν. Τελικά δεν είχα δίκιο».

Αναφορικά με μια δύσκολη στιγμή με την υγεία του γιου, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί, δήλωσε πως «έχασα χρόνια από τη ζωή μου».

«Πλέον προτιμώ να είναι δίπλα μου μία τσιπούρα αντί για γυναίκα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it, έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος μίλησε για τον γιο του, για τη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου σήμερα μετά τον χωρισμό τους καθώς και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνέχισε: «Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός».