Ολόγυμνη στο μπάνιο της - Ασύλληπτη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Έγινε πανικός στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολόγυμνη στο μπάνιο της - Ασύλληπτη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα

Ημέρα των Ερωτευμένων σήμερα (14/2) και έτσι η Ελένη Φουρέιρα θέλησε να πει το δικό της «Σ' αγαπώ» στους διαδικτυακούς της φίλους με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Συγκεκριμένα, πόζαρε ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της.

Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην πίστα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού (δείτε εδώ φωτογραφίες), η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να "ταράξει" λίγο τα νερά του Instagram, ποστάροντας μία σειρά από άκρως τολμηρές φωτογραφίες, οι οποίες όπως μπορείτε να φανταστείτε έγιναν ανάρπαστες.

Βέβαια, η τραγουδίστρια έκρυψε τα επίμαχα σημεία με πολύ περίτεχνο τρόπο, ενώ αποθεώθηκε από όλους τους followers της.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα πριν και μετά την πλαστική

H Ελένη Φουρέιρα αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz. Είναι αλήθεια βέβαια πως πριν από λίγο καιρό η εικόνα της ήταν πολύ διαφορετική από αυτό που βλέπουμε σήμερα αν και πάλι ήταν μία κούκλα.

Η ίδια δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί πως έχει κάνει πλαστικές. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος, ενώ το υπόλοιπο κορμί της καταφέρνει να το διατηρεί με πολύ αυστηρή δίαιτα.

«Έχω πει ότι έχω φτιάξει το στήθος μου. Το αποφάσισα ξαφνικά ένα πρωί. Πάντα όμως είχα αυτοπεποίθηση. Σκέψου ότι έβγαινα στην τηλεόραση με ανοιχτό το μπούστο και επειδή δεν είχα, φαινόμουν σαν κοκαλιάρα και δεν με ένοιαζε… Ό,τι κάνω θα το πω, δεν θα το κρύψω».

Μάλιστα, δεν είναι μόνο μια η φορά που την έχουν ρωτήσει περί πλαστικών, καθώς πολλοί λένε πως έχει πειράξει και την μύτη της.

«Είπα ότι έχω κάνει μία πλαστική… Μα αυτό έχω κάνει, μία πλαστική στο στήθος! Τι να πω ότι έχω κάνει και κάτι άλλο, επειδή το θέλεις; Τι έχει αλλάξει; Η μύτη είναι ίδια στραβή, τα μάτια είναι όπως πάντα, τα φρύδια δεν υπήρχαν, τα είχα βγάλει, τι έχει αλλάξει ρε παιδιά; Οποιαδήποτε πλαστική και να έκανα θα έβγαινα να το πω… Έφτιαξα το στήθος μου και το είπα…», είχε εξομολογηθεί.

Ελένη Φουρέιρα πριν από την αυξητική στήθους

Έτσι ήταν η Ελένη Φουρέιρα πριν από την αυξητική στήθους