«Η Καινούργιου και η Χρηστίδου δεν με πούλησαν» - "Έσπασε" τη σιωπή του ο Νίκος Κοκλώνης

«Ήρθαν μαζί μου από το OPEN, ενώ είχαν άλλες επιλογές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Καινούργιου και η Χρηστίδου δεν με πούλησαν» -

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/2) ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή να φύγει από το Open καθώς και στις δύο παρουσιάστριες που τον ακολούθησαν, την Κατερίνα Καινούργιου και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο ίδιος μάλιστα πριν από κάποιες ώρες θέλησε να δείξει τη στήριξή του προς τη Σίσσυ Χρηστίδου για την κριτική που δέχθηκε μετά το σκηνικό με τον Σάκη Ρουβά.

Οι δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη

«Μου άρεσε πάρα πολύ το J2US φέτος, ήταν η καλύτερή του χρονιά. Αρχικά στον Alpha είπα να μην είμαι τόσο αυθόρμητος στα Live και πως θα πρέπει να συγκρατηθώ. Βέβαια οι άνθρωποι ήταν τόσο καλοί που με άφηναν να κάνω ότι θέλω.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι και φίλη μου, οπότε δεν θα μπορούσα να μην το πω. Την Κατερίνα Καινούργιου και την Σίσσυ Χρηστίδου τις ξεχωρίζω απ’ όλες. Γιατί ήρθαν μαζί μου από το OPEN, δεν με πούλησαν, ενώ είχαν άλλες επιλογές», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

H αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Την Παρασκευή 28/1, μάλιστα, τον είδαμε να κάνει μια guest εμφάνιση στον τελικό του Dancing With The Stars, όπου και έκλεψε τα βλέμματα με την λαμπερή του εμφάνιση.

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» πέτυχε τον παρουσιαστή στα παρασκήνια του χορευτικού σόου και τον ρώτησε για τα νέα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης. Ο Νίκος Κοκλώνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Just The 2 of Us και τις νέες εκπομπές που πρόκειται να αναλάβει.

«Ό,τι πει το κανάλι. Δεν θα γίνει φέτος δεύτερο J2US. Πάμε για κάτι άλλο. Κάτι έρχεται, κάτι ετοιμάζουμε… Ο Alpha μου ετοιμάζει μαγαζί για να τραγουδάω» είπε γελώντας και πρόσθεσε:

«Αν γίνει το Rising Star – τα δικαιώματα τα διαπραγματεύονται τα κανάλια- θα το υπηρετήσω με χαρά».

«Δεν ξέρω αν το αντέχει η ελληνική τηλεόραση αλλά θα ήθελα να κάνω το Rupaul. Σε κάποια χρόνια θα είναι το τοπ πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης» ανέφερε για το show που θα ήθελε να φέρει στην Ελλάδα.

«Επειδή κάνουμε τηλεόραση με νοιάζει να μου μπαίνουν τα ρούχα, όχι αν θα φαίνομαι παχύς ή αδύνατος. Δεν με ενδιαφέρει», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.