Αφροδίτη Σκαφίδα: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα - Βίντεο

Η νέα απόδραση του ζευγαριού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αφροδίτη Σκαφίδα: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα - Βίντεο

Ένα ακόμα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz είναι ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα . Το ζευγάρι το οποίο πλέον δεν κρύβεται και έχει κάνει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις, επέλεξε να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια ρομαντική απόδραση για το τριήμερο που μας πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», τη Δευτέρα 14/2, οι δυο τους, μετά από την εκδρομή τους στα Ζαγοροχώρια, αποφάσισαν να βρεθούν αυτή τη φορά στα Λουτρά Πόζαρ, της Αριδαίας. Εκεί, σε μια έξοδό τους, η σύντροφος του αρσιβαρίστα πήρε το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια της ταβέρνας στην οποία βρέθηκαν για να δειπνήσουν και αφιέρωσε στον αγαπημένο της ένα τραγούδι.

Η ρομαντική απόδραση του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα στην Αριδαία

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό», τη στιγμή που η Αφροδίτη Σκαφίδα αφιέρωσε στον Πύρρο Δήμα το κομμάτι «Θα ανάβω με τσιγάρα, θα σβήνω με ποτά».

Η αποκάλυψη της Σιαμπάνη για την σχέση του Δήμα με την Σκαφίδα

Ξανά ερωτευμένος είναι ο Πύρρος Δήμας, τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της γυναίκας του. Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η νέα του λοιπόν σύντροφος, με την οποία κιόλας έκανε και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη, με την ίδια να γνωστοποιεί μάλιστα την σχέση τους.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία το My style rocks, δεν το μετανιώνω, αλλά κρατάω ένα ερωτηματικό για το αν θα ξαναπήγαινα. Τότε ήμασταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή. Ήταν η παρουσιάστρια και έκτοτε έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Οι σύντροφοί μας είναι ξαδέλφια. Τη φωνάζω “εξαδέλφη” χιουμοριστικά, κάνουμε πολύ καλή παρέα οι τέσσερίς μας. Δεν τους έκανα εγώ το προξενιό, προέκυψε και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτούς.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι πιο πολύ φίλη του συντρόφου μου. Είναι πολύ καλό παιδί και αυτό το διάστημα, από όσο ξέρω, βγαίνει με τον Πύρρο Δήμα».