Ελένη Φουρέιρα: Το τρυφερό δώρο του Αλμπέρτο Μποτία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Το τρυφερό δώρο του Αλμπέρτο Μποτία για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να «έριξε» το Instagram σήμερα με την ημίγυμνη φωτογραφία της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτό που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των διαδικτυακών της φίλων ήταν το ξεχωριστό δώρο που έλαβε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, ενώ κάποιες φήμες τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κανένας από τους δύο ωστόσο δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει αυτή τη φήμη.

Ο Αλμπέρτο Μποτία δε θα μπορούσε να ξεχάσει την αγαπημένη του στη σημερινή μέρα και έτσι της προσέφερε ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα, το οποίο συνόδευσε μία κάρτα η οποία έγραφε στα ισπανικά: «Ελένη σε αγαπώ».

Το δώρο του Αλμπέρτο Μποτία στην Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία

Για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από το νέο σπίτι Φουρέιρα και Μποτία

Κρατούσαν τον δεσμό τους κρυφό για χρόνια παρά το γεγονός πως... ο κόσμος το είχε τούμπανο! Φέτος το καλοκαίρι, όμως, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος πια να κρύβονται αφού έκαναν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους, αυτό της συγκατοίκησης, και με μια τρυφερή φωτογραφία που ανέβασαν στα social media (δείτε την εδώ) επισημοποίησαν ουσιαστικά αυτό που όλοι γνώριζαν.

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις όλη σου του ζωή. Οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, κι αυτή ίσως ήταν η μόνη φορά που αναφέρθηκε δημόσια στον Μποτία.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιλέξει την περιοχή των Νοτίων προαστίων για την διαμονή του. Η νέα τους κατοικία είναι λιτή από άποψη διακόσμησης και κυριαρχούν κυρίως γήινες αποχρώσεις.

Φουρέιρα και Μποτία

Φουρέιρα και Μποτία σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία σχέση

Η συγκεκριμένη γειτονιά είναι πολύ ήρεμη με υπέροχη θέα από την αυλή τους, καθώς είναι σε ύψωμα. Το ζευγάρι λόγο επαγγελματικών δραστηριοτήτων έχει πολύ λίγο προσωπικό χρόνο που προτιμά να το περνά στο σπίτι, βλέποντας ταινίες, τρώγοντας ή κάνοντας βουτιές στην πισίνα.

Γενικά και οι δυο τους ανέκαθεν κρατούσαν χαμηλό προφίλ και δεν τους αρέσει να απασχολούν τα media με κάτι άλλο πέρα από την δουλειά τους.

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία γάμος

Φουρέιρα και Μποτία σχέση ζευγάρι

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στο φωτογραφικό υλικό, το σαλόνι είναι τεράστιο και η διακόσμηση πολύ απλή και παράλληλα μοντέρνα.

Φουρέιρα και Μποτία κέρατο

Φουρέιρα και Μποτία φωτογραφίες από το σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία μαζί ξανά