Φαίη Σκορδά: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με νεαρό επιχειρηματία - Το ειδυλλιακό και prive δείπνο

Ξανά ερωτευμένη η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με νεαρό επιχειρηματία - Το ειδυλλιακό και prive δείπνο

Η Φαίη Σκορδά μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Ηλιόπουλο (δείτε το λόγο) έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από την δημοσιότητα. Ποτέ δεν μιλούσε δημόσια με ονόματα, ωστόσο πολλές φορές είχε αναφερθεί στο πρόσωπο του πρώην συντρόφου της εμμέσως. Πλέον όμως θέλει να κρατάει τα πάντα για τον εαυτό της και να προστατεύει τις σχέσεις της από την έκθεση των media.

H νέα σχέση της Φαίης Σκορδά

Μπορεί η ίδια να μην έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιου στη ζωή της με νεαρό Έλληνα επιχειρηματία.

Μάλιστα δεν γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων μόνη της. Ο νεαρός επιχειρηματίας που βρίσκεται πολύ κοντά της το τελευταίο διάστημα, σχεδίασε και προσκάλεσε την Φαίη Σκορδά σε ένα ειδυλλιακό και prive δείπνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του koolnews.gr.

Η νταντά και ο Λιάγκας - Το άγνωστο περιστατικό στο γάμο του με την Φαίη Σκορδά!

Με αφορμή την επανασύνδεση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αστιευτεί στο Πρωινό για την νταντά των παιδιών, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να... φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια, ειδικά αν είναι ωραία.

«Μα να είναι η γκουβερνάντα τόσο ωραία και να την βάζεις στο σπίτι σου; Σε παρακαλώ τώρα, σε παρακαλώ, να υπάρχει και λίγη πρόνοια, λιγάκι να προσέχεις. Δεν πρέπει;» είπε η αστρολόγος κοιτώντας τη Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε: «Ποτέ μη λες ποτέ! Ποτέ μην πεις ποτέ. Τον σύζυγό σου τον ρώτησες όταν δεν είσαι εσύ στο σπίτι; Έλα τώρα, κάνουμε κάτι να γελάσουμε. Γιώργο, της λέω ότι δεν βάζουμε πολύ ωραία νταντά στο σπίτι και εκείνη λέει ότι δεν της νοιάζει. Εσένα δεν σε νοιάζει, αλλά τον σύζυγό σου τον ρώτησες;».

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι αλλά δεν θέλεις σίγουρα τα παιδιά σου να είναι με μια παρουσία έτσι γλυκιά;» απάντησε η παρουσιάστρια και ο Γιώργος Λιάγκας εκείνη την στιγμή θέλησε να κάνει μια πιπεράτη αποκάλυψη.

«Έχει γίνει κάτι το οποίο η Φαίη μπορεί να μην το θυμάται τώρα. Είχε έρθει μία γυναίκα με το πλοίο η οποία έφυγε με το επόμενο», αποκάλυψε και η Φαίη Σκορδά τον κοιτούσε σαστισμένη. Ενώ, λίγο νωρίτερα μια ερώτηση για το γάμο τους έφερε τεράστια αμηχανία.