Τζώρτζης Μονογυιός: Πότε θα γίνει το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατό του

Πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζώρτζης Μονογυιός: Πότε θα γίνει το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατό του

Λίγος καιρός μόνο έχει περάσει από τη μέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Μύκονο, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει και το μνημόσυνο για τα 40 του.

Οι πληροφορίες για το μνημόσυνο του Τζώρτζη Μονογυιού

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος το πρωί της Τρίτης (15/2) στην εκπομπή Super Κατερίνα, το μνημόσυνο πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο (19/2).

Μάλιστα, αρκετός κόσμος έχει προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Μύκονο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.

«Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η σύζυγος του Μονογυιού μετά το δυστύχημα

Λίγες ώρες πριν την επιστροφή της Κατερίνας Μονογυιού στην Βουλή μετά τον θάνατο του αδερφού της, την σιωπή της "έσπασε" και ο σύζυγός του για το μοιραίο δυστύχημα που του κόστισε τη ζωή. Τα λόγια της για την στιγμή του απεγκλωβισμού της συγκλονίζουν.

Η Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από τη φλεγόμενη Ferrari, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν. Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη» φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star να κατέθεσε η σύζυγος του Μονογυιού, την περασμένη Δευτέρα, από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.