Αντώνης Βλοντάκης: '' Εισβάλλει'' σε δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αντώνης Βλοντάκης: '' Εισβάλλει'' σε δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ο Αντώνης Βλοντάκης, ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε πριν λίγο καιρό, και έχει επιστρέψει για τα καλά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, «Η Τούρτα της Μαμάς», στην οποία θα κάνει μια guest εμφάνιση.

Η ανάρτηση του Αντώνη Βλοντάκη στο Instagram

«Back to business», σχολίασε ο Αντώνης Βλοντάκης στην ανάρτηση που έκανε, ενώ μάλιστα και ο official λογαριασμός της σειράς στο Instagram αλλά και συνεργάτες τον καλωσόρισαν με σχετικές αναρτήσεις.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Βλοντάκη στο Pop Up

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε δεχθεί πριν από λίγο καιρό από το Survivor, ξεκαθαρίζοντας πως αφού την αρνήθηκε δεν του έγινε ξανά.

Ο Αντώνης Βλοντάκης αναφέρθηκε και στη σύζυγό του καθώς και σε ακραία περιστατικά που έχει βιώσει με θαυμάστριές του.

«Μετά την άρνησή μου να πάω στο πρώτο Survivor, δεν μου ξαναέκαναν πρόταση. Έπινα ποτό με μεγάλη παρέα και τη γυναίκα μου και ήρθε μια κοπέλα, με αγκάλιασε και ήθελε να με φιλήσει. Από την αμηχανία μου και τον πανικό μου, σήκωσα τα χέρια ψηλά σε στυλ… εγώ δεν φταίω σε τίποτα.

Έχω ακούσει διάφορα πίσω από την πλάτη μου, όπως “τι δουλειά έχει ο Βλοντάκης να είναι στην τηλεόραση, είναι πολίστας, δεν μπορεί να κάνει και τον ηθοποιό”. Όταν έπαιζα στο “Γυναίκα χωρίς όνομα”, έκατσα να με δω και θεωρούσα πως ήμουν απαράδεκτος.

Είπαν πολλοί ότι άλλαξαν γνώμη για μένα αφού συνεργαστήκαμε. Οτιδήποτε και να γράψουν στα social media δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω. Έχω μπλοκάρει χρήστες για φωτογραφίες και υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου. Εννοείται ότι πέρασα κρίση στο γάμο μου. Δεν θα πω ποτέ ότι είμαι ηθοποιός. Θεωρώ ότι μπορεί να προσβάλω κάποιον που έχει σπουδάσει το αντικείμενο κι έχει κοπιάσει. Θεωρώ πως κάποια στιγμή καβάλησα το καλάμι, αλλά είχα καλούς φίλους δίπλα μου και με επανέφεραν», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Βλοντάκης.